MHP Kilis Milletvekili Adayları kimler? 2018 MHP Kilis Adayları

Güncelleme Tarihi:

MHP Kilis Milletvekili Adayları kimler 2018 MHP Kilis Adayları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2018 14:23

27. Dönem Milletvekili seçimi için adaylar araştırılmaya devam ediliyor. 2018 Kilis MHP milletvekili adayları arasında kimlerin yer aldığını merak eden bölge halkı, konuyla ilgili sorgulamalarını internet üzerinden gerçekleştiriyor. Kilis'de, şirket müdürü ve gazeteci meslek dalından aday çıkaran MHP, toplam 2 adayın ismini YSK'ya bildirdi. Peki, 2018 MHP Kilis adayları kimler oldu? İşte, Kilis vekil aday listesi

Haberin Devamı

MHP Kilis Milletvekili adayları, seçime günler kala araştırılmaya başlandı. 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan seçim kapsamında, MHP Kilis Milletvekili adayları arasında kimlerin yer aldığını öğrenecek olan seçmenler, bu bilgilerin ardından oy kullanmak üzere harekete geçecek. İşte, 2018 MHP Kilis Milletvekili aday listesi ve detaylı bilgiler

KİLİS MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 HASAN MISIRLIGİL -ORTAÖĞRENİM- ŞİRKET MÜDÜRÜ
2 ABDULLAH ALPDAĞ -İLKÖĞRETİM- GAZETECİ

SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI NELER OLACAK?

Seçim günü saat 06.00'dan 24.00'e kadar alkollü içki satılamayacak, içkili ve umumi yerlerde alkollü içki verilmesi ve içilmesi yasak olacak, eğlence yerleri oy verme süresince kapalı kalacak, eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnızca yemek verilebilecek. Çay bahçeleri de kapalı olacak.

Seçim yasaklarına ve kurallara uyulmak şartıyla oy verme günü saat 18.00'den sonra alkolsüz düğün yapılabilecek.

Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka kimse silah taşıyamayacak. Radyolar ve her türlü yayın organlarınca seçim günü saat 18.00'e kadar seçim ve seçim sonuçlarıyla ilgili haber, tahmin ve yorum yapılamayacak. Radyolarda ve her türlü yayın organlarında 18.00-21.00 saatleri arasında ancak YSK tarafından seçim ile ilgili verilecek haber ve tebliğler yayınlanabilecek.

Seçim günü bütün yayınlar saat 21.00'den sonra serbest olacak ancak YSK tarafından gerek görülmesi halinde saat 21.00'den önce de yayınların serbest bırakılmasına karar verilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!