MHK’dan büyük gaf

Güncelleme Tarihi:

MHK’dan büyük gaf
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2002 02:19

İlk yarıda oynanan Sakaryaspor -Altay maçındaki yönetimi nedeniyle adı üstü kapalı olarak ‘‘Şike Çetesi’’ dosyasına girdiği iddia edilen hakem Şahin Taşkınsoy, bu kez Altay'ın yarın Siirt Jetpaspor'la oynayacağı maça atandı.

Hakem Şahin Taşkınsoy, 2'nci Lig, Lig (A) Kategorisi'nde 9 Aralık 2001 tarihinde Sakaryaspor'un Altay'ı 1-0 yendiği maçı yönetmişti. Ali Fevzi Bir'le Gençlerbirliği teknik direktörü Erdoğan Arıca arasında geçen bir konuşmada, Sakaryaspor-Altay maçını yöneten hakem olarak adı üstü kapalı olarak geçtiği öne sürülen Şahin Taşkınsoy, bu kez Altay'ın yarın Siirt Jetpaspor'la oynayacağı maça atandı.

Altay Başkanı Mahmut Özgener, ‘‘Hakem Şahin Taşkınsoy'un Siirt Jetpaspor'la oynayacağımız karşılaşmayı yönetecek olmasından rahatsızlık duymuyoruz’’ dedi. Başkan Özgener, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Konu artık adalete kaldı. Kimsenin töhmet altında kalmaması gerekir. Biz her şeyin adil geçeceğine ve Taşkınsoy'un her zaman olduğu gibi yine çok iyi bir maç yöneteceğine inanıyoruz.’’

İŞTE TELEFON KONUŞMASI

Ali Fevzi Bir
: Dört beş tane orada var, benim canım ciğerim, derim ki böyle bak mesela bu hafta tesadüf Coşkun'un maçına benim en iyi arkadaşım gitti, söyledik.

Erdoğan Arıca: Evet

Ali Fevzi Bir: He bayağı memnun kalmış, Sakarya-Altay maçına...

Erdoğan Arıca: Evet

Ali Fevzi Bir: Şeye burada Antep maçında benim canım ciğerim var.

Erdoğan Arıca: Evet

Ali Fevzi Bir: Şimdi

Erdoğan Arıca: Senin canın ciğerin kim abi, onu bize yollasan da bize kıyak yapsın.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!