Metrobüs yoluna girince hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Metrobüs yoluna girince hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2012 02:37

Bahçelievler'de E-5 Karayolu'nda karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişi, metrobüs yoluna girince 34C Beylikdüzü - Cevizlibağ seferini yapan metrobüs çarptı. Kanlar içerisinde yaklaşık 50 metre sürüklenen vatandaş, olay yerinde can verdi.

Haberin Devamı

Haber-Kamera: Edinilen bilgiye göre kaza, saat 22.00 sıralarında E-5 Karayolu Çobançeşme mevkisinde meydana geldi. Yenibosna istikametine geçmeye çalışan üzerinden kimlik çıkmayan 55 yaşlarındaki bir erkek, yolun karşısına geçmek istedi. Kontrolsüz şekilde karayolundan metrobüs hattına giren vatandaş Nihat E. yönetimindeki Cevizlibağ istikametine gitmekte olan 34C sefer sayılı metrobüs çarptı.

METROBUS YOLUNDA KAZA / WEB TV

50 METRE SÜRÜKLENDİ

Metrobüs yoluna aniden atladığı iddia edilen yayayı fark edemeyerek çarpan metrobüs sürücüsü Nihat E., hemen frene basarak metrobüsü durdurmaya çalıştı. Yaklaşık 50 metre sürükledikten sonra metrobüsü durdurabilen Nihat E., metrobüsün alt kısmında yaklaşık 55 yaşlarında bir erkek cesedi ile karşılaştı.

Metrobüste yolculuk yapan vatandaşların ihbarı ile olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri metrobüs altında sürüklenen vatandaşın sıkıştığı yerden cansız bedenini çıkarttı. Metrobüs sürücüsü Nihat E. olaydan sonra gözaltına alınarak Yenibosna 75.Yıl Polis Merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

ANİDEN METROBÜS YOLUNA ATLADI

Metrobüs’te bulunan olayın görgü tanıkları Atatürk Havalimanı kavşağını geçer geçmez bir kişinin metrobüs yoluna aniden girdiğini belirterek, “Yaklaşık 50 ile 75 metre bir sürüklenme oldu. Metrobüs zar zor durabildi ve çok sarsıldı. Metrobüsten indik bir şey mi oldu diye,o sırada metrobüsün ön kısmında oturan bayanların yüzü bayağı bir kan olduğunu gördük. Öndeki yolcular birisine çarptık dediler biz zaten o anda göremedik. Biz indik arkada bulunan metrobüs durdu. Yolda kan izleri vardı tekrar bizim bulunduğumuz metrobüse geldik. Baktık ön tekerleğin altında biri yatıyor mecburen bütün yolcular indi. Hemen polis ve diğer yetkililere haber verdik. Bir anda demir korkuluklardan metrobüs yoluna atladı" diye konuştular.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken, trafik ekipleri de metrobüs geçişlerini kontrollü şekilde sağladı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından hayatını kaybeden vatandaşın olduğu iddia edilen sarı bir peruk ve cep telefonu bulundu. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ambulans ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cesedin kalkmasının ardından itfaiye ekipleri metrobüs yolunu yıkadıkları gözlendi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!