Meteoroloji uyarmıştı... İstanbul beyaza büründü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2022 00:01

İstanbul’da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde başladı. İstanbul’un yüksek kesimlerinde yağan kar yağışı yer yer etkisini gösterirken Kadıköy'de E-5 karayolu beyaza büründü.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yurt genelinde yağış uyarılarının ardından, İstanbul’un yüksek kesimlerinde, akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. İstanbul için beklenen kar yağışı akşam saatlerinde etkisini gösterdi. İstanbul’un çeşitli ilçelerinde yağan kar yağışı yer yer bastırırken aralıklarla devam etti. Yağan kar yağışı sonrası birçok ilçede yollar beyaza büründü. Belediyeleri ait tuzlama araçları ise caddelerde ve otoyollarda tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Meteoroloji uyarmıştı... İstanbul beyaza büründü

KADIKÖY'DE E-5 KARAYOLU BEYAZA BÜRÜNDÜ

İstanbul’da beklenen kar yağışı Anadolu Yakası’nda yer yer kuvvetli bir şekilde şekilde yağmaya devam ediyor. Kısa süreli gerçekleşen yoğun kar yağışı sonrasında E-5 Karayolu Kadıköy Bostancı mevkii beyaza büründü.

Haberin Devamı

Karayolun beyaza bürünmesi sonrası sürücüler zor anlar yaşadı. Sürücüler kazaya sebebiyet vermemek için hızlarını düşürerek ve otomobillerinin dörtlülerini yakarak seyretti. Beyaza bürünen E-5 Karayolu kar küreme araçlarının çalışması sonrası tuzlandı ve temizlendi. Kar yağışı yer yer etkisini göstermeye devam ediyor.

Meteoroloji uyarmıştı... İstanbul beyaza büründü

TAKSİM MEYDANI’NDA DA KAR ETKİSİNİ GÖSTERDİ

İstanbul'da gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ile birlikte Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre, kar yağışının gece saatlerinde etkili olması bekleniyordu. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde de etkisini arttıran kar, kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Meteoroloji uyarmıştı... İstanbul beyaza büründü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!