Meteoroloji uyardı! Hava durumu nasıl olacak? (İstanbul, Ankara ve İzmir)

Güncelleme Tarihi:

Meteoroloji uyardı Hava durumu nasıl olacak (İstanbul, Ankara ve İzmir)
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 10:35

Hafta başından itibaren bulutlu ve sıcaklıkların düşüş yaşandığı bir hava durumunun etkili olmasıyla beraber vatandaşlar sıcaklıkların ne zaman yükseleceğini merak etmeye başladılar. Geçtiğimiz hafta etkili olan yağışlı havanın bugünden itibaren yurdu etkisi altına alması bekleniyor. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminlerine göre bugün Marmara ve Ege bölgesinde kendini gösterecek olan yağışlı hava yarından itibaren yurdun büyük bir bölümünde görülmeye başlanacak. Yağışlı havanın Pazar gününe kadar devam etmesi beklenirken, sıcaklıkların da aynı oranda düşeceği ön görülüyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu;

İSTANBUL’DA SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Hafta başında yağışlı havanın geride kaldığı İstanbul bugünden itibaren tekrar yağışın etkisi altına girecek. Bugün sağanak yağışın etkili olacağı İstanbul’da en düşük sıcaklık 13 derece, en yüksek sıcaklık ise 19 derece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın İstanbul’da sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 12 derece, en yüksek sıcaklığın ise 18 derece olacağı İstanbul’da sıcaklıkların giderek düşmesi bekleniyor. Sağanak yağışın etkisini arttırarak hafta sonuna kadar devam edeceği ön görülürken, İstabul’da sıcaklık 19 – 12 derece arasında seyredecek.

Haberin Devamı

ANKARA’YA YAĞIŞ GELİYOR

Sıcaklıkları  yükseldiği Ankara’da bugün parçalı bulutlu bir hava hakim. En düşük sıcaklığın 8 derece, en yüksek sıcaklığın ise 20 derece olduğu Ankara’da yarından itibaren yağışın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın Ankara’da hafif sağanak yağış etkili olacak. En düşük sıcaklığın 11 derece, en yüksek sıcaklığın ise 18 derece olacağı Ankara’da yağışlı havanın Pazar gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Şiddetini arttırarak başkentti etkisi altına alacak olan yağışlı havanın yanı sıra sıcaklıklar da 8 dereceye kadar düşecek.

İZMİR SAĞANAK YAĞIŞIN ETKİSİ ALTINA GİRİYOR

Geçtiğimiz hafta bulutlu ve yağışlı havanın etkisi altında olan İzmir’de sıcaklıklar 20 derecenin üzerine çıktı. Ancak bugünden itibaren şehri etkisi altına alacak olan yağışlı havayla birlikte İzmir’de hava sıcaklığı düşecek. Bugün gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı İzmir’de en düşük sıcaklık 15 derece, en yüksek sıcaklık ise 21 derece olacak.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın İzmir’de kuvvetli sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 14 derece, en yüksek sıcaklığın ise 17 derece olacağı İzmir’de yağışın Pazar gününe kadar sürmesi bekleniyor.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!