Mersin'de ilginç dolandırıcılık!

Güncelleme Tarihi:

Mersinde ilginç dolandırıcılık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2021 16:12

Mersin'de yaşanan olayda tatlı imalathanesine gelip, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak, sözde denetim yapan takım elbiseli 3 kişi, işletmeci A.S.I.'yı (25) 700 TL dolandırdı. Şüphelilerden G.D. (62), kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Tatlı almaya gittim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

​Olay, 8 Haziran'da merkez Akdeniz ilçesi Siteler Mahallesi'nde meydana geldi. Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan takım elbiseli 3 kişi, A.S.I.'nın işlettiği tatlı imalathanesine gitti. Denetim yapacaklarını söyleyen bu kişiler, bir süre imalathaneyi gezdikten sonra, eksikler bulunduğunu belirterek, A.S.I.'dan 2 bin TL istedi. İşletmecinin sadece 700 TL'si olduğunu belirtmesi üzerine, şüpheliler bu parayı alıp, iş yerinden çıktı ve araçla uzaklaştı.

Mersinde ilginç dolandırıcılık

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan A.S.I., polise gidip şikayetçi oldu. Şikayet üzerine çalışma başlatan Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelilerin F.K. (40), A.A. (58), G.D. olduğunu tespit etti. Benzer çok sayıda suç kaydı olduğu belirlenen şüpheliler, adreslerine yapılan baskınlarla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Şüphelilerden G.D., sevk sırasında kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına "Tatlı almaya gittim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!