Mersin'de feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü: Baba-oğuldan acı haber

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2021 15:37

Mersin'de Yılmaz Dal (48) yönetimindeki otomobil, bir otomobille çarpıştıktan sonra takla attı ve yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan baba ve oğlu, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 01.00 sıralarında merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı’nda meydana geldi. Yılmaz Dal yönetimindeki 44 HB 726 plakalı otomobil, 44 ABS 653 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra takla atarak yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Diğer aracın sürücüsü kaza yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Gelen itfaiye ekipleri hurdaya dönen araçtaki Yılmaz Dal ve oğlu Ahmet Dal'ı sıkıştıkları yerden çıkardı.

Mersinde feci kaza Ortalık savaş alanına döndü: Baba-oğuldan acı haber

Hazır bekleyen ambulansla hastaneye kaldırılan baba ve oğlu, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Polis, kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı, Yılmaz Dal ile oğlu Ahmet Dal'ın hayatını kaybettiği kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde seyir halindeyken sola dönüş yapan Yılmaz Dal yönetimindeki otomobile karşı yönden gelen araç hızla çarpıyor. Kazayı gören çevredekiler hızla yardıma koşuyor.

Mersinde feci kaza Ortalık savaş alanına döndü: Baba-oğuldan acı haber

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!