Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde (MHRS) randevu nasıl iptal edilir?

Güncelleme Tarihi:

Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde (MHRS) randevu nasıl iptal edilir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 10:44

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) sistemi üzerinden alınan herhangi bir randevu nasıl iptal edilir? Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan MHRS üzerinde aldığınız randevularınızı nasıl iptal edebilirsiniz?

Haberin Devamı

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) son yıllarda online olarak vatandaşlar tarafından en çok kullanılan sağlık sistemlerinden bir tanesi olarak hizmet vermeye devam ediyor. Milyonlarca Türk vatandaşının sağlık hizmeti almak için başvurduğu Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinde oluşturulan her bir randevu sisteme kayıt ediliyor. Sabah saatlerinden itibaren adları ve T.C kimlik numaraları ile hastanelere giden vatandaşların randevularını doktor, hemşire veya ilgili sekreterler sistem üzerinden görüntüleyebiliyor.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde (MHRS) randevu nasıl iptal edilir

MHRS SİSTEMİNDEN YANLIŞ VEYA EKSİK ALINAN BİR RANDEVU NASIL İPTAL EDİLİR?

Öncelikle yapmanız gereken Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ne (MHRS) resmi sitesinden (http://www.hastanerandevu.gov.tr/Randevu/) TC kimlik no ve oluşturduğunuz şifreniz ile online olarak giriş yapmaktır. Ardından ise sağ bölümde en üstte görebileceğiniz ''Randevu Geçmişi'' sekmesinden iptal etmek istediğiniz randevuyu bularak ''İptal Et'' butonuna 1 kere tıklamanız durumunda almış olduğunuz randevunuzu iptal edebilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!