Meğer Dodi, Pakistanlı doktorun kamuflajıymış

Güncelleme Tarihi:

Meğer Dodi, Pakistanlı doktorun kamuflajıymış
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

İngiliz gazetecinin yazdığı ‘Diana’nın son aşkı' adlı kitapta, Prenses'in gerçek aşkının birlikte öldüğü Dodi El Fayed değil, Pakistanlı bir doktor olduğu belirtildi. Kitaba göre, Diana, doktor Hasnat Han'ı kıskandırmak için Dodi'yle düzmece bir aşk yaşamış.

İNGİLİZLER'in kalplerinde yaşattığı Prensesi Diana'nın başrolde olduğu ve ülkeyi ayağa kaldıracak iddialarla dolu yeni bir kitap yayınlanıyor. İngiliz gazeteci Kate Snell'in yazdığı ‘Diana, her last love-Diana’nın son aşkı' adlı kitapta İngilizler'i şoke edecek gerçekler ortaya çıktı. Mahsun Prenses'in büyük aşkı, Paris'te trafik kazasında birlikte öldüğü Dodi El Fayed değil, Londra'da yaşayan 37 yaşındaki Pakistanlı operatör doktor Hasnat Han'mış. Kitapta, Diana El Fayed’i gerçek sevgilisi Hasnat'ı kıskandırmak için kullanıyordu' iddiasına yer verildi. Paris Match dergisinin bugün piyasaya çıkacak sayısında 8 sayfa ayrılan kitaptaki iddialar şöyle:

DOKTOR FAKİRDİ Diana'nın 1990'da Dr. Han'ı tanıdığında Londra'da küçük bir evde 4 bin doları bulmayan bir maaşla çalışıyordu. Bir arkadaşını ameliyat ederken tanıştığı Han'ın, ailesiyle de Pakistan'ın Lahore kentine kanserli çocukları ziyarete gittiğinde görüşen Diana, onlarla evliliği konuştu.

HAN ÇEKİNİYORDU Han, Kraliyet ailesi nedeniyle Diana ile evlenmeye çekindi. Diana'yı arayarak bu evlilik fikrinden korktuğunu ve normal yaşamına devam etmek istediğini söyledi. Prenses bu duruma çok üzüldü ve kıskandırmak için Dodi El Fayed'i arayıp, yatla Akdeniz'e açılırken bir fotoğrafçıya haber verdi.

ÖPÜŞME SENARYO Prenses, yatta Dodi'yle öpüşürken çekilen fotografı yayınlanınca, Han'ın ailesinden Cevat Han'a telefon etti, ancak ‘‘Böyle yaparak Hasnat'ı kıskandıracağını sanıyorsan yanılıyorsun. Bu aptalca bir şey, tam tersi senden tamamen uzaklaşır’’ cevabını aldı.

Yine kitaba göre, Pakistan'ın Lahor kentinde kriketçi kocası İmran Han ile yaşayan İngiliz Jamima Goldsmith, ‘‘Diana Pakistan'a geldiğinde bana Hasnat'la olan aşkından bahsetti, iki yıldır onu seviyordu, böyle hemen unutulacak bir aşk değildi, Onu kıskandırmak için Dodi ile çıktığı 26 gün zarfında bu sevgisinin silinmesine imkan yok, kıskandırmak için yanlış yol seçti’’ dedi.

Doktor, korkmuş

Paris Match dergisi, bugün piyasaya çıkacak sayısında kitaba 8 sayfa ayırdı. Doktor Hasnat Han, Kraliyet ailesinden korktuğu için Diana'yla evlenmekten vazgeçmiş.

Masal aşk yalan çıktı

İKİSİ de ünlü, mutsuz ve yalnızdı. Eşinin ihanetini kabullenemeyen, bunalıma girip, sağlığını yitiren Prenses Diana, bu sırada Dodi El Fayed'le tanıştı. Harrods mağazalarının sahibi, Mısırlı milyarder Muhammed El Fayed'in esmer, uzun boylu, tüm kadınları peşinden koşturan oğlu Dodi, Diana'yı da etkiledi. Çok nazik, anlayışlı, romantikti. Arkadaşlıkları hemen serpiliverdi, sanki yıllardır birbirlerini tanıyorlardı. Hemen her fırsatta buluşuyorlardı. Magazin basının objektifleri, bu masal aşkın her karesine zumlandı ve her hareketleri manşetlere yansıdı. Dodi'nin kızkardeşi Jemina Yasin, ‘‘Romeo ve Jülyet gibiydiler, beni Diana ile tanıştırmak için sabırsızlanıyordu’’ diyordu. Jemina, bu aşkın en yakın tanığıydı. Paris'teki feci kazada yaşama veda eden Dodi ile Diana yaşasalardı Malibu'da rüya gibi bir evde oturacaklardı. Şimdilerde ise kıskandıran aşkın bir oyun olduğu iddia ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!