Medetullah, Sincan'da park açılışı yapmış

Güncelleme Tarihi:

Medetullah, Sincanda park açılışı yapmış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 1997 00:00

Haberin Devamı

Çeçenistan'a ulaştırılmayan paralarla ilgili 5 kişinin emniyetteki sorgusu devam ederken, gözler olayın başrolünde gözüken ve Medetullah olarak bilinen Medet Ünlü'ye çevrildi.

Libya-Çeçenistan para trafiğinin kilit adı Ünlü'nün yakın çevresi, yarın emniyete teslim olup bütün bildiklerini aktaracağını belirtirken, Ünlü'nün 25 Ağustos Pazartesi günü Ankara'nın Sincan İlçesi'nde Cahar Dudayev adına yaptırılan parkın açılışını yaptığı ortaya çıktı.

Ünlü, tankların ilçeden yürümesine neden olan Kudüs Gecesi'nin sahnelendiği, Ankara'nın RP'li Sincan Belediyesi tarafından yaptırılan parkın açılışında, bir de konuşma yaptı. Yeni Açı adlı yerel gazetenin 26 Ağustos tarihli sayısında, parkın açılışını, Medet Ünlü'nün Kafkas Dayanışma Komitesi Başkanı olarak yaptığı belirtildi.

Açılışta, Kudüs Gecesi dolayısıyla RP'li Belediye Başkanı Bekir Yıldız açığa alındığı için yerine vekalet eden Ahmet Erbağ da hazır bulundu. Ünlü, buradaki konuşmasında, Çeçenistan'ın bağımsızlık mücadelesinde Sincan'ın ayrı bir yeri olduğunu belirterek, ‘‘Sincan'ın maddi ve manevi katkısı Çeçen tarihinin silinmez sayfalarına yazıldı'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!