Mavi yolculukta dehşet

Güncelleme Tarihi:

Mavi yolculukta dehşet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2016 20:11

Tur teknesinin motorlarını durdurmasını beklemeden denize atlayan Bodrum Belediyesi işçisi Sedat Yılmazer pervaneye takılarak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Bodrum Belediyesi'nde temizlik işçisi olan ve çevresinde 'Martı Sedat' olarak tanınan Sedat Yılmazer, eşi Yıldız Yılmazer ve kızı Gizem Yılmazer ile 14 metrelik tekneye binerek, günübirlik mavi tura çıktı. Yılmazer Ailesi dışında 25 turistin de bulunduğu tekne, Akyarlar Mahallesi, Aspat Mevkisi açıklarında demirledi.

Yılmazer, iddiaya göre, teknenin motorlarını durdurmasını beklemeden hemen denize atladı. Eşi ve kızı ile turistlerin gözü önünde teknenin altına sürüklenen Yılmazer, pervaneye takılarak yaşamını yitirdi. Yılmazer'in sinir krizi geçiren eşi Yıldız Yılmazer ve kızı Gizem Yılmazer, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tur teknesinin kaptanı Mehmet Kuşçu, "Demir atıp, tekneyi durdurmak için manevra yaptığım sırada yolcuların bağırışlarını duydum. Tüm uyarılarımıza rağmen bir kişi denize atlamış veya düşmüş, tam olarak bilemiyorum, hemen motorları durdurdum. Yaşananlar nedeniyle çok üzgünüm" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kaptan Mehmet Kuşçu, adli kontrollü olarak serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!