Masal prensesleri

Güncelleme Tarihi:

Masal prensesleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

İz hiç çocukken dinlediğiniz masalların kahramanı olmak istediniz mi? Pamuk prenses veya külkedisi? Onların uçuşan, süslü, hiç kimsenin üzerinde olmayan elbiseleri sizin düş dünyanızda da yer aldı mı? Modacılar rüyalardaki güzellere can veriyorlar. Haute Couture giysiler kadını muhteşem kılıyor. İlkbahar-yaz koleksiyonu için dünyanın ünlü modacıları kendi masal prenseslerini tanıttılar.

İpek ve çiçek

Emanuel Ungaro'nun rüya kadını. Çiçeklerle bezeli. Hem de ipek üzerine. İkisi biraraya geldiğinde romantik olmamak mümkün mü? Saçlar elbisenin sadeliğine yakışır bir şekilde dümdüz, kendi haline bırakılmış tıpkı hayat gibi.

Topazın imtiyazı

Büyüleyici kıyafet Christian Dior Haute Couture'den. John Galliano'nun elinden çıkmış. Kollar hayli büyük ve dikkat çekici. Kaftanları andıran giysi, kadifenin üzerine topaz işlenerek hazırlanmış. Olağanüstü kıyafeti taşırken, gerçek bir prenses gibi sekerek yürümelisiniz.

Hayallere yolculuk

Eğer sevgiliniz uzaktaysa, düşlerinizdeki gemiye atlayıp, ona ulaşabilirsiniz. Yüreğinizdeki aşkı da, acıyı da bu gemi taşıyabilir. Akdeniz saçlı kadının kıyafeti Gaultier Paris'den. Organzadan hazırlanmış.

Botticelli'nin kırlarından

Christian Lacroix'nın muhteşem bir kreasyonu. Organzadan hazırlanmış.

İşlemelerle bezeli. Desenler, kumaş, uçuşan güzellik Botticelli'nin kır resimlerinden fırlamış gibi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!