Hafta sonu marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte 6-7 Şubat marketlerin hafta sonu çalışma saatleri

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor İşte 6-7 Şubat marketlerin hafta sonu çalışma saatleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2021 19:25

Hafta sonu marketlerin çalışma saatleri sokağa çıkma kısıtlamasıyla merak konusu oldu. Marketlerin açılış ve kapanış saati yoğun ilgi görüyor. A101, BİM, ŞOK gibi marketlerin kaçta açılıp kaçta kapandığı merak ediliyor. Koronavirüs sürecinde çalışma düzeni değişen marketler hafta içi saat 10:00’dan itibaren hizmet vermeye başlıyorlar. Peki, hafta sonu marketler kaça kadar açık? İşte marketlerin hafta sonu mesaisi

Haberin Devamı

Marketlerin kaçta açılıp kaçta kapandığı yayımlanan genelge ile belli oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre marketler hafta içi saat 20:00’ye kadar, hafta sonu ise saat 17:00’ye kadar hizmet veriyorlar.

HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta içi saat 10:00’da açılıyor ve saat 20:00’ye kadar hizmet veriyor. Hafta sonu ise 10:00’da açılan marketler saat 17:00’de kapanıyorlar.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağında vatandaşlar (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altında bulunanlar hariç) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlar hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasaplara ve kuruyemişçilere gidip gelebiliyor.

BAKMADAN GEÇME!