Manchester United'ın gözü Türk yıldızda

Güncelleme Tarihi:

Manchester Unitedın gözü Türk yıldızda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2014 12:00

Manchester United'ın, Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan'ı transfer etmek için girişimlerde bulunmaya hazırlandığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Bu sezon özellikle Premier Lig'de büyük hayal kırıklığı yaşayan ve önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Manchester United'ın, gözünü bir Türk yıldıza çevirdiği iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlerde Kırmızı-Şeytanlar'ın, Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan'ı transfer etmek için girişimlerde bulunmaya hazırlandığı iddia edildi.

İngiliz kulübünün, 23 yaşındaki futbolcunun transferi için Borussia Dortmund'a Shinji Kagawa'nın yanı sıra bir miktar para önermeyi düşündüğü, Manchester United teknik direktörü David Moyes'un da bu futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Borussia Dortmund'la sözleşmesi 2015 sezonu sonunda bitecek İlkay Gündoğan'ın babası olan ve aynı zamanda genç yıldızın menajerliğini de yağan İrfan Gündoğan, tüm transfer tekliflerine açık olduklarını söylemişti.

İlkay Gündoğan, sakatlığı nedeniyle bu sezon Bundesliga'da sadece bir maçta görev yapabildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!