Malatya’da 83 bin öğrenci ders başı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Malatya’da 83 bin öğrenci ders başı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2020 11:31

MALATYA’da, yüz yüze eğitimin ikinci aşaması bugün başladı. Kentte 83 bin 287 öğrenci aylar sonra yeniden ders başı yaptığı sınıflarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştu. Battalgazi Belediyesi tarafından 81 şehirde 81 okulda ders başı yapan öğrencilere kayısı ve kayısı çekirdeği dağıtıldı.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşamasında, Malatya’da ilkokul 2, 3, 4’üncü sınıflar, 8’inci ve 12’nci sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ile özel gereksinimli toplam 83 bin 297 öğrenci yüz yüze eğitime başladı. Öğrenciler yüz yüze eğitimde haftanın iki günü okulda olarak, sınıf mevcutları ikiye bölünecek. Bir grup pazartesi- salı, diğer grup ise perşembe ve cuma günleri gelecek. Her sıraya bir öğrenci oturarak yanı boş kalacak şekilde ders görmeye başladı. Battalgazi Belediyesi tarafından 81 şehirde 81 okulda ders başı yapan öğrencilere kayısı ve kayısı çekirdeği dağıtıldı.

Malatya’da 83 bin öğrenci ders başı yaptı

’81 KENTTE 81 OKULA KAYISI VE KAYISI ÇEKİRDEĞİ DAĞITTIK’

Haberin Devamı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, pandemiden dolayı Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlatmış olduğu kampanya dahilinde 81 ilde 81 okulda Malatya’nın kayısıyı ve kayısının çekirdeği dağıttıklarını söyledi.

BAKMADAN GEÇME!