Mahsun, rolden neden vazgeçti

Güncelleme Tarihi:

Mahsun, rolden neden vazgeçti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2002 00:13

Kanal D'nin yeni yayın döneminde ekrana getireceği ‘‘Kırık Ayna’’ dizisinde ünlü aktör Kadir İnanır'la birlikte Mahsun Kırmızıgül de rol alacaktı. Ancak Kırmızıgül, ‘‘Benim adım önce yazılsın’’ diye ısrar edince dizi kadrosundan çıkarıldı.

KADİR İnanır, Yeşim Büber, Selma Güneri ve Bülent Bilgiç'in başrollerini paylaştığı, Kanal D'nin dev prodüksiyonu ‘‘Kırık Ayna’’ adlı dizide, ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül de oynayacaktı. Ancak ne olduysa Kırmızıgül, oynamaktan vazgeçti. İddiaya göre ‘‘Kimin adı önce yazılmalı’’ tartışması, Kırmızıgül'ün kadrodan çıkarılmasına neden oldu.

Kırmızıgül, kendi isminin önce yazılmasını istedi. Ancak ‘‘olmaz’’ yanıtı aldı. Bu kez aynı karede yazılmasını istedi. Ancak o da kabul görmedi. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut konuyla ilgili şunları söyledi: ‘‘Biz dizide ilk önce Kadir İnanır'ı düşündük. Ama Kadir Bey'in başka bir işi olabilir diye de Talat Bulut'la ön görüşme yaptık. Daha sonra Kadir İnanır, projeyi okudu ve kabul etti, ondan sonra kimseyle konuşmadık. Mahsun Kırmızıgül'ün ise bizim gibi düşünmediğini gördük. Onun farklı hedefleri olduğunu anlayınca olmadı. Biz Mahsun Kırmızıgül'ün çıkarabileceği problemleri önceden görüp önlem aldık.’’

TÜRKÜ SÖYLERDİK

Dizinin oyuncu kadrosuna kendisinin karışmadığını söyleyen Kadir İnanır ise, ‘‘Keşke oynasaydı. Akşamları birlikte oturup türkü söylerdik’’ dedi. Uzun zamandır dizi çalışması yapmayan Kırmızıgül'ün Özcan Deniz'in başrolü oynadığı ‘‘Asmalı Konak’’ dizisinden sonra kendisinin ikinci planda olduğu bir dizide oynamaktan çekindiği için, rolü kabul etmediği de söylentiler arasında.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!