Mahsun Kırmızıgül galada ağladı

Güncelleme Tarihi:

Mahsun Kırmızıgül galada ağladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2009 00:00

Filmin gösterimi sırasında gözyaşlarını tutamayan Kırmızıgül, ışıklar yandığında ise ağladığını saklamak için çaba harcadı.

Haberin Devamı

SİNEMA ELEŞTİRMENLERİ NE DEDİ 

ÇEKİMDEN FOTOĞRAFLAR

FİLMİN FRAGMANI

FİLMİN GALASINDAN FOTOĞRAFLAR

YÖNETMENLİĞİNİ Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı ‘Güneşi Gördüm filminin galası, Kars Şehir Sineması'nda oyuncuların da katılımıyla yapıldı. Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği ve 6 çocuğun hikayesinin işlendiği ‘Güneşi Gördüm' filminin galasına katılmak için Kars'a gelen yönetmen Mahsun Kırmızıgül ile oyuncular Şerif Sezer, Hande Subaşı, Altan Erkekli, Ali Sürmeli, Ali Tutay ile Kağızman’ın Yankıpınar Köyü'nden kardeş olan 7 yaşındaki Fırat ve 9 yaşındaki Erkan Karataş, ‘Bolero Cafe'de toplandı. Kafede düzenlenen kokteyle katılan ekibi kalabalık medya ordusu izledi. Daha sonra Şehir Sineması'na geçildi ve ‘Güneşi Gördüm' filmi izlendi.

Mahsun Kırmızıgül galada ağladı

Haberin Devamı

Filmin sonunda ağladığını saklamaya çalışan Mahsun Kırmızıgül, katkı ve desteklerinden dolayı Kağızman halkına teşekkür etti. Filmi çekerken çok zorlandıklarını belirten Kırmızıgül, “Bizlere destek olan halka ve bizi yalnız bırakmayan elinden gelen her şeyi yapan belediye başkanı Osman Nihat Yüce'ye teşekkür ediyorum. Kağızman'da film çekerken çok zorlandık. Siz de biliyorsunuz Kağızman'da 2 bin 400 metre yüksekliğinde film çekmek çok zor bir şey. Gerek kışın, gerek sonbaharda bize her türlü desteği veren belediye başkanı ilk kez şahit oluyorum. Filmin yapımında bize katkıda bulunan ama yüreğiyle, kalbiyle, elinden gelen ne varsa her türlü desteği veren halka ekibim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
‘Güneşi Gördüm' film ekibinin ayakta alkışlandığı galada konuşan Belediye Başkanı CHP'li Naif Alibeyoğlu, şöyle dedi:“Filmin galasının Kars'ta yapılmasıyla bizi onurlandırdınız. Ben tüm bu ülke insanlarının bunları hakketmediğine inanıyorum.

Çok güzel yarınlar bizi bekliyor. Ama böyle yürekli insanlarla ve değerli oyuncularla olabilir. Bu çocuklar bizim yarınlarımız, bunlar bizim ‘Berfinlerimiz.”Daha sonra Hande Subaşı'ya çiçek veren Naif Alibeyoğlu, Şerif Sezer için çiçek hazırlanmadığını görünce özür diledi ve Sezer'in elini öptü. Çok heyecanlandığını belirten Şerif Sezer ise, “Güneşi Gördüm' filminin Kars galası, diğerlerden çok daha farklıydı. Çünkü bu filmin gerçek öyküsünü bilen insanlarla seyrettim ve çok etkilendim. Filmi sevdiğinizi biliyorum” dedi.

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!