2019 Magnum Çekiliş sonuçları açıklandı! İşte asil ve yedek talihliler

Güncelleme Tarihi:

2019 Magnum Çekiliş sonuçları açıklandı İşte asil ve yedek talihliler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2019 09:45

Binlerce vatandaşın merakla beklediği 2019 Magnum çekilişi tamamlandı. Canlı yayınlanan çekiliş sonrası 2 Maserati'nin sahibi Ağrı ve İzmir'den kişiler oldu. İşte, 14 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşen Magnum çekilişinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Magnum çekiliş sonuçları, canlı yayında gerçekleştirilen çekilişin ardından sahiplerini buldu. Sahip oldukları çubuklara ödül çıkıp çıkmadığını merak eden vatandaşlar, Magnum çekiliş sonuçları konusunda herhangi bir açıklama olup olmadığını sorgulamaya başladı. İşte, 14 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen Magnum Türkiye Maserati çekiliş sonuçları...

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI KAPSAMINDA MASERATİ KİMİN OLDU?

Birinci asil talihli, Ağrı'dan Emrah Kılıç oldu. İkinci asil talihli ise İzmir'den Abdullah Sait Oruç oldu. 

Yedek talihlilerden ilki ise Ankara'dan Seda Ünal, yedek talihlilerden ikincisi ise İstanbul'dan Ercan Eryaz oldu.

MAGNUM ÇEKİLİŞİ HAKKINDA BİLGİLERİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MAGNUM MASERATİ RESMİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haberin Devamı

Magnum Maserati çekilişi, 14 Ekim 2019 tarihinde 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirildi

Kazanan talihliler hakkında resmi bilgiler 19.10.2019 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki’nde duyurulacak.

BÜYÜK ÖDÜL MASERATİ

Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte 2 kişi Maserati Ghibli Diesel 275hp 2018 Model Otomobil (piyasa değeri: 1.244.933,00 TL)ikramiyesi kazanacaktır. Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilecek.

2019 Magnum Çekiliş sonuçları açıklandı İşte asil ve yedek talihliler

3 KASIM TARİHİNE KADAR ALINMAYAN ÖDÜLLER İPTAL OLACAK

Asil talihliler, başvuru için en geç 03.11.2019; yedek talihliler ise, en geç 18.11.2019 tarihine kadar kimlik fotokopileri, ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr’ye veya U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklar.

Haberin Devamı

ÇUBUĞUN SAKLANMASI ÖNEM ARZ EDİYOR

Kampanyada hediyeyi kazanmanız halinde şifreli ürün çubuğunun ibraz edilmesi isteneceğinden talihliler açıklanana kadar şifreli çubuğu okunabilir şekilde ibraz etmeniz gerekmektedir.

KAZANILAN ÖDÜL NAKİT OLARAK ALINIR MI?

Kazanılan hediye nakit karşılığı olarak talep edilemez, hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.

MASERATİ GHİBLİ'NİN ÖZELLİKLERİ

Tüm Maserati araçlarının temel özelliği, dinamik ancak düzeyli yüksek hızda uzun mesafeler katetmektir. Ghibli ile birlikte, bunu sağlayan güç iki adet V6 benzinli motor ve bir adet V6 dizel motor seçeneğinden gelir.

V6 TURBO DİZEL

Motor: V6 60°

Motor Hacmi: 2987 cc

Azami hız: 250 km/h

0-100km/s: 6.3 sec

Haberin Devamı

Maserati, Ghibli'yi tasarlarken güvenliği birinci öncelik haline getirmiştir.

Sadece lüks içerisinde ve yüksek güç ile birlikte yolculuk yapmanızı sağlamakla kalmayıp aynı zamanda 5 yıldızlı EURO NCAP güvenlik derecesine de sahiptir.

Yol Yardım Sistemi (YYS)

Bu sistem, hayatı otobanlarda daha da kolay hale getirmek için Uyarlanabilir Seyir Kontrolünün avantajlarını Stop & Go (Dur-Kalk) ve Lane Keeping Assist (Şeritte Kalma Yardımcısı) ile birleştirir. Dikiz aynasının arkasına monte edilmiş olan dijital kameradan ve ön ızgarada yer alan bir radar sisteminden alınan bilgiler kullanılarak, YYS aracın, önceden seçilen hızda ve öndeki araçtan istenen mesafede otomatik olarak şerit üzerinde ortalayarak gitmesine olanak tanır.

Güvenliği sağlamak amacıyla, YYS sürücünün her zaman ellerini direksiyonda tutmasını gerektirir.

Haberin Devamı

Şeritte Kalma Yardımcısı (ŞKY)

Bu özellik, sürücünün yanlışlıkla şeritten çıkması durumunda çok değerli bir destek sağlar. Dikiz aynasının arkasında bulunan dijital kamera, öndeki güzergâhı takip etmek için sürekli olarak yol işaretlerini takip eder. Gösterge panosu ekranı bazı özel durumları gösterir. Araç resminin her iki yanındaki beyaz çizgiler aracın şerit içerisinde olduğunu gösterir. Bir sarı çizgi, Ghibli model aracınızın merkezden sağa ya da sola doğru hareket ettiğini gösterir. Ve yanıp sönen sarı bir diğer çizgi ise şeritten ayrıldığına dair uyarıda bulunur. O noktada, dokunmatik ekranda Visual & Haptic kutucuğu seçildiğinde, ŞKY düzeltici direksiyon torku ile aktif olarak devreye girer.

Haberin Devamı

Trafik İşareti Tanıma

Bazen trafik işaretlerini kaçırmak her ne sebeple olursa olsun kolay olabilir. İşte tam da burada Trafik İşareti Tanıma özelliği devreye girer. Üç çeşit işareti izler: hız limitleri, şiddetli yağış gibi koşullara bağlı geçici hız limitleri ve sollama yapılamayan bölgeler. Daha sonra işaretleri gösterge paneli ekranında dijital olarak görüntüler. Sistem, dikiz aynasının arkasına monte edilmiş bir dijital kamera ve navigasyon sistemindeki verilerle çalışır.

Stop & Go (Dur-Kalk) özelliğine sahip Uyarlanabilir Seyir Kontrolü

Uyarlanabilir Seyir Kontrolü önceden belirlenmiş mesafeyi muhafaza ederek sürekli olarak öncedeki aracı izler. Stop & Go (Dur-Kalk) fonksiyonu ile, aracın hızı, durma süresinin iki saniyeden az olması durumunda, tamamen durana kadar önde giden aracın hızına göre de ayarlanabilir.

Ön Çarpışma Uyarı Sistemi

Ön Çarpışma Uyarı Sistemi, Uyarlanabilir Seyir Kontrolü ile birlikte, öndeki araçları izler ve yaklaşmanın arkadan çarpmalı bir kaza ile sonuçlanabileceği durumlarda uyarıda bulunur. Bu özellik, acil bir duruş sırasında ek frenleme sağlayan Gelişmiş Fren Destek sistemine bağlıdır. Uyarı sürücünün herhangi bir işlemde bulunmasını istemezse, Otomatik Acil Fren sistemi aracın hızını düşürmek için otomatik olarak frenleri devreye alır.

Aktif Kör Nokta Yardımı ve Arka Çapraz Yol fonksiyonu

Bu sistem ile, sürücünün kör noktasına bir araç girdiğinde dış kapı aynalarında bir uyarı simgesi görünür. Sürücü yine de bir şerit değişikliği yapmaya başlarsa üç destek seviyesi seçilebilir. Ya sistem görsel uyarıyı kapı aynalarında göstermeye devam eder, ya uyarılar akustik bir ikaz ile yedeklenir ya da sistem direksiyon torkuna müdahale eder. Bu torkun yoğunluğu da tercihe göre uyarlanabilir.
Arka Çapraz Yol fonksiyonu, bir park yerinden geri geri çıkarken sağdan veya soldan görünmeyen bir aracın yaklaşması durumunda uyarıda bulunan faydalı bir özelliktir.

Ortalama 100 KM'de 5,9 litre tüketiyor

Maserati Ghibli Diesel’de kullanılan turbo şarjlı V6; güç, uzun mesafe uyumu ve göz dolduran verim gibi büyüleyici özellikler sunar.

275 HP gibi etkileyici bir motor gücü ve 600 Nm tork geliştiren V6 dizel sayesinde Ghibli saatte 0’dan 100 km’ye 6,3 saniye içinde hızlıca ve akıcı bir şekilde yükselebilmektedir. Maksimum 250 km/s hıza erişen Ghibli’de, tasarruf ve emisyon verilerine gelince rakamlar çok şey ifade etmektedir. Ortalama yakıt tüketimi 100 km’de 5,9 litre olup, CO2 emisyonu yalnızca 158 g/km’dir.

İleri teknoloji ürünü Common Rail yakıt enjeksiyon sistemi ile egzoz borusunun “hava boşluğu” teknolojisi kusursuz uyum sunarken, değişken geometrili turbo şarj, turbo gecikmeyi büyük ölçüde keser. Turbo sistem, Döner Elektronik Aktüatörden de yararlanmaktadır. Çok daha iyi duyarlılık ve daha düşük emisyon için sürtünmeyi azaltır. Benzinli motorlarda da mevcut olan Start&Stop teknolojisinden daha fazla verim alınır. Dizel motorlarda bu durum genel yakıt kullanımı ve CO2 emisyonunda %6’lık bir azalma ile ifade edilmektedir. Bu fonksiyon Spor moddayken ve sürücü stabilite kontrolünü kapattığında otomatik olarak devre dışı kalmaktadır. Direksiyon üzerindeki
tuşlar kullanılarak gösterge kontrol panelinden de devre dışı bırakılabilir.

Maserati Aktif Ses Egzoz Sistemi, bu motorun her şeyiyle Maserati olduğunu son derece cömert bir şekilde ortaya koymaktadır. İki ses aktüatörü, motorun en kışkırtıcı tonunu vurgulayarak bunu sürüş tarzına göre ayarlamaktadır. Sürücü Spor modu düğmesine bastığında vokal performans daha dinamik bir şekilde güç sergiler.

2019 Magnum Çekiliş sonuçları açıklandı İşte asil ve yedek talihliler

BAKMADAN GEÇME!