Black Friday ne zaman? Black Friday 2018 indirimleri ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Black Friday ne zaman Black Friday 2018 indirimleri ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 12:13

Black Friday için geri sayım devam ediyor. İlk olarak ABD'de ortaya çıkan ancak son yıllarda pek çok ülkede popüler bir hal alan Black Friday, alışveriş tutkunlarının her yıl iple çektiği bir olay haline geldi. Peki, Black Friday ne zaman? Black Friday 2018 indirimleri ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Markalar, günler öncesinden Black Friday indirimlerini duyurmaya başladı. Alışveriş Black Friday’de pek çok ürün skalasının fiyatı ciddi oranlarda düşüyor. Peki, Black Friday bu yıl hangi tarihler arasında gerçekleşecek? İşte, konuya dair merak edilen detaylar...

BLACK FRIDAY NE ZAMAN?

Black Friday geçtiğimiz yıl ise 17 Kasım'dan 26 Kasım'a kadar devam etmişti. Bazı mağazalar Black Friday satışlarına Şükran Günü olan perşembe gününde, bazıları ise pazartesi ve çarşamba günlerinde başlıyor.  2018’de Türkiye’de Black Friday indirimleri bu sene 23 Kasım'da olacak.

Fakat internet üzerinden erişim sağlayabildiğiniz mağazalar, firmalar ve online alışveriş sitelerinde Black Friday indirimleri çok erken tarihlerde başlayabiliyor. Bu indirimleri bir haftaya yayan mağazalar oldukça fazla.

Haberin Devamı

İLKBAHAR BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ

Bazı markalar ilkbahar aylarında da Black Friday etkinliği düzenleniyor. Mart ayının son haftasında başlıyor ve nisan ortasına kadar devam ediyor. Ayrıca birçok mağaza temmuz ayında Black Friday'i farklı bir zamanda satışa sunabiliyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!