M. Ali Bey'le ilgisi yok

Güncelleme Tarihi:

M. Ali Beyle ilgisi yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2008 00:00

Sibel Bilgiç, boşanma nedeninin eski sevgilisi Mehmet Ali Yılmaz olduğu iddialarına yanıt verdi.

Haberin Devamı

Sibel Bilgiç fotoğrafları için tıklayın...

Prof.Dr. Ulvi Süvarioğlu'yla üç ay içinde tanışıp evlenen, ancak evliliğini bir ay sürdürebilen Sibel Bilgiç, boşanma nedeninin eski sevgilisi Mehmet Ali Yılmaz olduğu iddialarına yanıt verdi: "Boşanmamın Mehmet Ali Bey'e mal edilmesi, kendisini de beni de rahatsız ediyor. Hayatımdaki her şeyin onunla bağdaştırılması gerçek dışı, suçlayıcı ve çirkindir."

M. Ali Beyle ilgisi yok
Boşanma sebebimiz: Ruh ayrılığı
Prof Dr. Ulvi Süvarioğlu ile üç ay içinde tanışıp evlenen, ancak evliliğini bir ay sürdürebilen Sibel Bilgiç, kendisiyle ilgili basında yer alan 'Kredi kartı yüzünden boşanıyor' ve kurduğu güzellik merkezi hakkındaki 'Mona Lisa kapanıyor' iddialarına yanıt vermek için bir basın toplantısı düzenledi.
Bilgiç, merak edilen boşanma sebebiyle ilgili olarak şöyle konuştu: "Herkes 'Niye bu kadar kısa zamanda boşandın' diye sordu ama kimse 'Niye bu kadar kısa sürede evlendin' demedi. Biz flört etmeden evlendik. Uzun süren ilişkim sonrasında flörte olan inancımı da kaybetmiştim. 'Belki daha iyi olur, nikâhta keramet vardır' diyerek evlendim. Çok kısa zamanda evlendiğimiz için bu riski de göz önüne almıştık. Aynı evin içine girdiğimizde de birbirimizle uyuşamadığımız için ayrılma kararı aldık. Ruh ayrılığı yaşadığımız için ayrıldık" dedi.
1996 senesinde çıkan "Alışamadım" albümüyle adını duyuran, sonrasında ünlü işadamı Mehmet Ali Yılmaz ile uzun yıllar süren bir ilişkisi yaşayan ve müziği bırakarak iş hayatına atılan Bilgiç, "Kredi kartı yüzünden boşanıyor"
/images/100/0x0/55ea74b5f018fbb8f8811e04
iddialarına ise "Eşimle boşanma sebebim kredi kartı değildir, dayak da değildir. Evliliğimiz boyunca birbirimize sadece sesimizi bir kez yükselttik o kadar. Güzel hayallerle yaptığım ilk evliliğimin nedeninin bu kadar çirkin, ahlaksız ve seviyesiz nedenlere dayandırılması insanlık dışı ve beni küçük düşürmeye yöneliktir" diyerek dayak haberlerine de yanıt verdi.
Bilgiç boşanma sebeplerinin Mehmet Ali Yılmaz'a bağlanmasından duyduğu rahatsızlığı da "Evlenme ve boşanma sebebim de eski hayatımla bağdaştırıldığı için altında bir şey arandı. Böyle bir şey olsaydı zaten hiç evlenemezdim. 'Bir erkeğin niyeti üç ayda belli olur' sözünden yola çıktım ve ayrıldım. Güzellikle, zekayla, eğitimle, evliliği sürdürmek mümkün değil. Tango iki kişiyle yapılır" sözleriyle aktardı.
Bilgiç, Mona Lisa adlı güzellik merkezi hakkında ise "Mona Lisa, Mehmet Ali Yılmaz'ın açtığı bir yer değildir ve kapatma kararı alınmamıştır. 'Mona Lisa kapanıyor' haberleri yüzünden müşterilerimizin panik olması şirketimizi büyük sıkıntıya sokmuştur" açıklamasında bulundu.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!