Lucca’ya gece yarısı kurşunu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2022 07:00

İstanbul’un popüler mekânı Lucca, gece yarısı eski çalışanı C.A. tarafından kurşunlandı. Saldırıda üç kişi yaralandı. Aralarında Teoman’ın da bulunduğu müşteriler büyük panik yaşadı.

Haberin Devamı

Polisin tespitine göre; Bebek’teki Lucca’da aralık ayında işten çıkarılan C.A. alacağı olduğunu iddia ediyordu. Birkaç gün önce mekâna gidip sorun çıkarmıştı.

Cuma gecesi saat 01.30 sıralarında yeniden gitti, eski mesai arkadaşları içeri girmesine engel oldu. Mekânın mesul müdürü İbrahim Yılmaz, C.A. ile görüşmek için dışarı çıktı.

TAM 10 EL ATEŞ ETTİ

C.A. parasını isteyip bağırmaya başladı. Daha sonra silahını çekerek peş peşe ateş etti. Yılmaz ile mekân çalışanlarından Recep Vayıs ve kapıda çiçek satan Mehmet Putum yaralandı. C.A. otomobiline binerek kaçtı.

İlk tedavileri olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan eski çalışan C.A.’yı arıyor.

TEOMAN'IN PANİK ANI

Olay sırasında Lucca'da büyük panik yaşandı, müşteriler panikle kendini dışarı attı. Rock’çı Teoman’ın da bulunduğu kimi müşteriler masaların altına
saklandı. Teoman ise mekândan en son çıkan kişi oldu.

Lucca’ya gece yarısı kurşunu

Çok gergin olan Teoman, koşar adım arabasına binerek soruları yanıtsız bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!