Lokomotiv Moskova - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Lokomotiv Moskova - Beşiktaş maçı hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 15:11

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Lokomotiv Moskova ile deplasmanda karşılaşacak. Peki, Lokomotiv Moskova Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş Lokomotiv Moskova ile deplasmanda karşılaşacak. Süper Lig'de de ilk sırada yer alan Beşiktaş, Lokomotiv Moskova deplasmanından da galibiyet alırsa Avrupa Ligi grubu'nda ilk sıraya yükselecek. Peki, Lokomotiv Moskova Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Lokomotiv Moskova - Beşiktaş maçı hangi kanalda

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Lokomotiv Moskova – Beşiktaş maçının oynanacağı kanal belli oldu. 22 Ekim Perşembe günü oynanacak Lokomotiv Moskova – Beşiktaş maçı Tivibu Spor’dan yayınlanacak. Karşılaşma 20:00’de başlayacak.

Lokomotiv Moskova - Beşiktaş maçı hangi kanalda

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ YENERSE LİDER OLACAK

Beşiktaş ilk maçta Skenderbeu karşısında 1-0'lık galibiyet, Portekiz takımı Sporting Lizbon karşısında ise 1-1'lik skorla ayrılarak 4 puanla grupta 2. sırada yer alıyor. Lokomotiv Moskova ise, ilk maçında Sporting Lizbon'u deplasmanda 1-3'lük skorla ve 2. maçında ise evinde Skenderbeu'yu 2-0'lık skorla yenerek grubunda 6 puanla zirvede yer alıyor.

GRUPTA İLK İKİ SIRA TUR ATLAYACAK

UEFA Avrupa Ligi'nde 12 grupta ilk iki sırayı alacak takımlar, adlarını son 32 takım arasına yazdıracak.

Takımlar, son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak eşleşmelerden galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak.
Kupada 2015-2016 sezonu finali, 18 Mayıs'ta İsviçre'nin Basel kentindeki 36 bin kişi kapasiteli St. Jakob-Park Stadı'nda oynanacak.

BAKMADAN GEÇME!