Logitech Türkiye ofisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Logitech Türkiye ofisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2005 00:00

Bilgisayar, MP3 çalar, oyun konsolu aksesuarları konusunda dünya lideri Logitech, Türkiye pazarına girdi. Klavye, mouse, hoparlör, kulaklık, web-kamera, PC ve konsol oyun kontrol cihazlarında sunduğu geniş ürün yelpazesi ile 100'den fazla ülkede satılan Logitech, üstün teknolojisi, tasarımları ve kullanım kolaylığına sahip ürünleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

  1996 yılından beri Türkiye'de bazı ürünleriyle varolan Logitech, büyük önem verdiği, hızla gelişen bu pazarda ofis açarak, Türkiye'deki yatırımı ve varlığını güçlendiriyor. Logitech Türkiye ofisinde Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Uyar ve Perakende Kanal Sorumlusu Murat Yıldırım yönetici olarak görev yapacak.

Otuz ülkede 8.000'den fazla çalışanı olan Logitech'in Türkiye ofisinin açılışı nedeniyle Logitech Akdeniz ve Afrika Bölgesi Genel Müdürü Heinz Ettinger, Logitech Avrupa Orta DoÄŸu ve Afrika Pazarlama Direktörü Antoine Preisig ve Logitech Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Uyar'ın  evsahipliÄŸinde 16 Kasım 2005 ÇarÅŸamba günü Swissotel'de bir basın toplantısı düzenlendi.Â

Toplantıda konuşan Logitech Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Uyar,  "Türkiye pazarı müthiş imkanlar sunuyor.  Logitech olarak, uzun süredir kanal ortakları, e-ticaret siteleri ve perakendeciler ile iyi ilişkilerimiz devam ediyor. Bu ilişkileri daha çok geliştirmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz mouse, klavye, PC hoparlör, web kamerası ve oyun kategorileri. Logitech'in yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile önümüzdeki dönemde Türkiye'de sağlıklı bir büyüme bekliyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Logitech Akdeniz&Afrika Bölgesi Genel Müdürü Heinz Ettinger ise, " Çok büyük bir heyecan yaşıyoruz. Ä°sviçre'deki merkezden Logitech satış ve pazarlama desteÄŸi saÄŸlanacak. Daha da önemlisi, Türkiye'deki tüketiciler en az iki yıl garanti süresine sahip Logitech kablosuz lazer mouse, kablosuz klavye, oyun konsolları ve PC hoparlörine dünyayla eÅŸ zamanlı olarak  sahip olabilecekler " dedi.Â

Ettinger; sözlerine şöyle devam etti: "IDC'ye göre Türkiye'deki PC pazarı bu yıl yaklaşık %30 oranında büyüyecek. Logitech normalde ülkelerdeki PC tabanından yararlansa da sektörün büyümesi sadece PC sektör çevresine bağlı değil. İnsanlar her zaman PC'lerinin görünümü ve performansını artırmak amacıyla bu tür ürünlerden satın almaktan hoşlanıyorlar. Logitech de bu trendin Türkiye'de devam etmesini umuyor.  Logitech'in devamlı iki haneli büyüme yaşadığı yedi mali yıl ve 28 çeyreğine,  Türkiye'nin gelecekte büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!