Listelerde son durum

Güncelleme Tarihi:

Listelerde son durum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

ANAP'ta liste dışı kalan ünlü isimler

İmren Aykut, Necdet Menzir, Safa Giray, İlhan Kesici, Yaman Törüner, Bahattin Yücel, Uğur Aksöz, Kaya Erdem, Rüşdü Saracoğlu, Metin Öney, Halil Cin, Refik Aras, Hüsnü Doğan, Halit Dumankaya, Emin Kul, Yusuf Namoğlu, İrfan Köksalan, Hasan Korkmazcan, Haluk Müftüler, Mustafa Kalemli, Metin Emiroğlu ve Yıldırım Aktürk.

FP, Erbakan için Konya'yı feda etti

Siyaset yasaklısı Erbakan, dün Konya'dan bağımsız milletvekili adayı oldu. Erbakan'ın adaylığı kabul edilirse, Konya'da FP'nin oyları bölünecek. RP'nin Konya'dan 1995'te çıkardığı 9 milletvekili belki de 3-4 azalacak. Erbakan gibi yasaklı olan Şevket Kazan da Bilecik'ten bağımsız aday oldu.

Annesi istemeyince Çağlar, FP'yi reddetti

FP'den milletvekilliği önerisi alan Bursa bağımsız milletvekili, işadamı Cavit Çağlar, ‘‘Hacı annem istemedi. Eğer FP'den aday olursan yüzüne bakmam dedi, onun için vazgeçtim'' diyerek bunu reddetti.

Türkeş'in eşi BBP'ye katıldı

Başbuğ Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş, dün törenle BBP'ye katıldı. Seval Türkeş, BBP'den Ankara milletvekili adayı olabileceğini söyledi.

DYP, Korkut Özal'la mutabakatı bozdu

DYP ile Korkut Özal'ın Demokrat Partisi arasındaki işbirliği ise son gün anlaşmazlıkla sonuçlandı. Korkut Özal, ‘‘DYP gülünç bir teklifle geldiği için aramızdaki mutabakat bozuldu'' dedi.

FP, İstanbul'da eski başkanı aday gösterdi

Partilerin İstanbul belediye başkan adayları dün kesinleşti. FP, Ali Müfit Gürtuna'yı aday gösterdi. İşte adaylar:

FP: Ali Müfit Gürtuna

ANAP: Ali Talip Özdemir

DYP: Yalçın Özer

DSP: Zekeriya Temizel

CHP: Adnan Polat

MHP: Ahmet Vefik Alp

Ağar, Elazığ'dan bağımsız aday

DYP'den istifa eden Elazığ Milletvekili Mehmet Ağar, bağımsız milletvekilliği adaylığı için Elazığ'da başvuruda bulundu.

Fadime Göktepe EMEP'ten aday

Öldürülen Gazeteci Metin Göktepe'nin annesi Fadime Göktepe, Emeğin Partisi'nden (EMEP) İstanbul milletvekili adayı oldu.

Zülfü Livaneli CHP İstanbul 2. sıra

CHP, Zülfü livaneli'yi İstanbul 2'nci sıradan aday gösterdi CHP milletvekilleri Ali Topuz, Oya Araslı ve Birgen Keleş, sıralamalardaki yerlerine tepki göstererek adaylıktan çekildiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!