Liseli kızla birlikte olan imam tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Liseli kızla birlikte olan imam tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2006 00:00

Ümraniye’deki Yenidoğan Hz. Ebubekir Camii’nin 39 yaşındaki imamı H.Ç., 14 yaşındaki liseli kız öğrenci N.A’yı alıkoymak suçlamasıyla tutuklandı. Cezaevine konulan bir çocuk babası H.Ç. kendisini savunurken N.A’nın rızasıyla birlikte olduklarını söyledi.

OLAY Ramazan Bayramı’ndan 2 gün önce yaşandı. İ.A. bir süredir durumundan şüphelendiği kızı N.A’yı takip ederek okuluna gitti. Okuldan "Kızınız, aile dostunuz H.Ç. ile mazeret izni alarak ayrıldı" cevabını aldı. Bunun üzerine İ.A. ailece görüştükleri İmam H.Ç’nin cami lojmanındaki evine gitti.

EVE GÖNDERDİM

H.Ç, N.A’nın kendisini telefondan arayarak yardım istediğini, okuldan alıp onu caddede bıraktığını ve kendisine eve gideceğini söylediğini iddia etti. İmamın söylediklerine inanmayan İ.A. evi uzaktan gören bir yere giderek gizlendi.

Cuma namazı için evinden çıkan İmam H.Ç. dönüşte evinde sakladığı N.A’yı çıkardı. İ.A. hemen jandarmaya haber
/images/100/0x0/55eb3041f018fbb8f8b11368
verdi. Sokakta kızını yakalayan İ.A, gelen jandarma ekiplerine durumu anlattı. Gözaltına alınan H.Ç. kimseye tecavüz etmediğini söyledi.

RIZASIYLA OLDU

Mahkemede "Biz aile dostuyuz. Ailecek görüşüyoruz. Yaz aylarında N.A. Kuran kursuna devam ediyordu. Zorla kimseyi kandırmadım. Kimseye tecavüz etmedim" dedi. İ.A. da, "Biz ona güvenmiştik. Soframızı paylaştık. Birlikte pikniğe gittik. Ancak o, bizim biricik kızımızın namusuna göz dikmiş, onu kandırmış. Bir de kız kendi rızası ile birlikte oldu diyor. 14 yaşındaki kızın rızası olsa ne olur, o bir çocuk" diye ifade verdi.

N.A. ise ailecek gittikleri bir piknikte, İmam H.Ç’nin "Çok güzelsin" diye iltifatlarda bulunduğunu, daha sonra birçok defa birlikte olduklarını anlattı. H.Ç., çıkarıldığı Ümraniye Adliyesi’nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!