Liseli Ebru’nun ’cep’ intiharı

Güncelleme Tarihi:

Liseli Ebru’nun ’cep’ intiharı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2006 00:00

Adana’da Anadolu lisesi ikinci sınıf öğrencisi Ebru Erikli, babası cep telefonu ve makyaj malzemelerine el koyduğu için 8’inci kattan merdiven boşluğuna atlayarak yaşamına son verdi.

16 yaşındaki Ebru Erikli, anne ve babasının uykuda olduğu sırada 17 yaşındaki ağabeyi Erdem Erikli’yi okula yolcu etmek için uyandı. Birlikte kahvaltı yaptığı ağabeyini okula gönderdikten sonra ailesine veda mektubu yazan Ebru Erikli, oturdukları apartmanın 2’nci katındaki dairelerinden 8’inci kata çıkıp kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan genç kız, olay yerinde yaşamını yitirdi.

TARTIŞTIK

Annesi, babası ve ağabeyine ayrı ayrı mektup yazıp "Sizlere layık bir evlat olamadım. Beni affedin" diyen Ebru’nun cesedi, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tıp Kurumu doktorunun incelemesinin ardından ailesine teslim edildi. Polise ifade veren babası emekli bankacı Hikmet Erikli, "Kızım, ergenlik çağında sorunlar yaşıyordu. Kendisiyle zaman zaman tartışıyorduk. 2 gün önce tartıştığımızda makyaj malzemeleri ile cep telefonunu vermesini söylemiştim. Telefonu verdiğinde kapalıydı. Sim kartını kırıp attığını söylemişti. Bir daha bizimle hiç konuşmadı" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!