Lise öğrencisi kansere yenildi

Güncelleme Tarihi:

Lise öğrencisi kansere yenildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2006 14:33

Mersin'in Mut ilçesinde lise öğrencisi Merve Çelikli'nin kan kanserine karşı verdiği mücadeleyi kaybederek hayata gözlerini yumması, sevenlerini yasa boğdu.

Haberin Devamı

Mut Lisesi Türkçe Matematik 10-C sınıfı öğrencisi olan Merve Çelikli (15), 2 yıl önce yakalandığı kan kanseri hastalığı sonucu dün hayata veda etti.

Hastalığı nedeniyle geçen yıl okulu bırakan Merve, Ankara'da tedavi görüyordu. Ancak doktorların ve ailesinin tüm çabaları Merve'yi amansız hastalığın elinden kurtarmaya yetmedi.

Merve'nin Mut'a getirilen cenazesi, okulunda arkadaşları ve öğretmenlerinin gözyaşları arasında düzenlenen hüzünlü törenin ardından, Lala Paşa Camisine getirilerek, cenaze namazı kılındı.

Merve'yi son yolculuğunda yalnız bırakmayan yakınları ve arkadaşları, okul üniformasını sardıkları tabutu omuzlarında taşıyarak, Merkez Mezarlığına götürdüler. Buradaki cenaze töreninde de öğretmenleri ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

Acılı anne Meryem Çelikli ise törende “Daha 15 yaşındaydın. Senin gelinliğini görecektim” deyip, ağıtlar yaktı. Daha sonra Merve'nin cenazesi, dualar arasında toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!