LGS'ye başvuru süresi uzatıldı

Güncelleme Tarihi:

LGSye başvuru süresi uzatıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2005 14:57

Liselere Giriş Sınavı'na (LGS) başvuru süresi 2 gün uzatıldı. Başvurular, bu hafta sonu da devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, LGS başvurularının 11 Şubat Cuma günü sona ereceği anımsatıldı.

Haberin Devamı

Ancak son günlerde başvuruların yoğunlaştığı kaydedilen açıklamada, yoğunluğun sadece Bakanlık'ta değil, bilgi alışverişi ve teyidi için diğer kurumlarla yapılan haberleşmede de yaşandığı belirtildi.

İl milli eğitim müdürlüklerinden ve okul müdürlüklerinden başvuru süresinin uzatılması yönünde de çok sayıda talep geldiği ifade edilen açıklamada, bu nedenlerden dolayı başvuruların 12-13 Şubat günlerinde de alınmasının uygun görüldüğü bildirildi.

OKS BAŞVURULARI 13 ŞUBAT’A KADAR UZATILDI

Milli Eğitim Bakanlığı, yarın sona erecek olan Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme Sınavı (OKS) başvuru süresini, il milli eğitim ve okul müdürlerinin isteği üzerine 2 gün uzattı.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, daha önce duyurulan OKS’ye son başvuru tarihinin, öğrencilerin işlemlerini son güne kaydırmaları, il milli eğitimle okul müdürlerinin istemi üzerine 2 gün uzatıldığı bildirildi. Yarın sona ereceği duyurulan başvurular, 12-13 Şubat 2005 tarihlerinde de yapılabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!