Kurtuluş'a büyük destek

Güncelleme Tarihi:

Kurtuluşa büyük destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2008 00:00

Kanser hastalığına yakalanan Adanalı şarkıcı Kurtuluş için moral gecesi düzenlendi.

Haberin Devamı

Duygusal geceden fotoğraflar...

 Kanser hastalığına yakalanan Adanalı şarkıcı  Kurtuluş Türkgüven için düzenlenen moral gecesine, aralarında Ferdi  Tayfur, Yavuz Bingöl, Yaşar, Selami Şahin, Ahmet Selçuk İlkan ve  Menderes Samancılar'ın da bulunduğu çok sayıda sanatçı katıldı.

Kurtuluş'un, Adana'da sahne aldığı eğlence merkezinin sahibi ve moral  gecesinin organizatörü Levent Özveren'in organizasyonuyla Seyhan  Oteli'nde düzenlenen gece, Yavuz Bingöl'ün söylediği türkülerle başladı. Ardından Ferdi Tayfur, Yaşar, Selami Şahin, Ahmet Selçuk İlkan ve  Menderes Samancılar, Feridun Düzağaç, Ege, Metin Özülkü, Yeliz, Murat  Kekilli ve Hakan Altun sahneye çıkarak, katılımcıları selamladı.


         Daha sonra salona giren Kurtuluş, sanatçı arkadaşlarına teşekkür ederek,  birlikte “İstanbul Sokakları” adlı şarkısını söyledi. Bu sırada kimi  sanatçılar duygulanarak, uzun süre Kurtuluş'a sarıldı.
       

Haberin Devamı

Menderes Samancılar da Kurtuluş için şiir okudu.

Geceye, Adana Valisi İlhan Atış, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Aytaç Durak, Seyhan Belediyesi Başkanvekili Ali Yüzükçü, Yüreğir  Belediye Başkanı Ömer Topçu ile çok sayıda davetli katıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!