Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında Gölge'yi bekleyen sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında Gölgeyi bekleyen sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 09:22

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile haftaya damgasını vuran bir bölüme imza attı. Aksiyonun bir an olsun eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde, Polat İstanbul'a kadar uzanan bir uyuşturucu operasyonuna müdahale ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlanarak izleyicilere büyük bir sürpriz yapıldı.. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 296. bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamları ekrana gelmeye devam eden Kurtlar Vadisi Pusu yeni yayınlanan fragmanı herkesi ekrana kilitledi. Polat'ın yeni operasyonu ne olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 296. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

 

Haberin Devamı

İstanbul’a kadar uzanan uyuşturucu sevkiyatını engellemeye çalışan Polat’ı, Gölge’nin büyük bir sürprizi bekliyor…Polat, İHA’nın hedefindeyken; Gölge, Babil ordusunu yenilmez hale getirecek bir ilacın peşindedir. Özel bir görev için İstanbul’a gelen Tilki’nin, Polat Alemdar’a karşı birleşeceği yeni ortağı kim olacak? Posta kutusundaki sırrın peşinde olan Yusuf, artık geçmişini geride bırakmak istiyor. Pusat, Siyah Sancak’la çıktığı operasyonda pusuya düşüyor.

Polat, İHA’nın hedefindeyken; Gölge, Babil ordusunu yenilmez hale getirecek bir ilacın peşindedir. Özel bir görev için İstanbul’a gelen Tilki’nin, Polat Alemdar’a karşı birleşeceği yeni ortağı kim olacak? Posta kutusundaki sırrın peşinde olan Yusuf, artık geçmişini geride bırakmak istiyor. Pusat, Siyah Sancak’la çıktığı operasyonda pusuya düşüyor. İstanbul’a kadar uzanan uyuşturucu sevkiyatını engellemeye çalışan Polat’ı, Gölge’nin büyük bir sürprizi bekliyor…

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU 295. BÖLÜM İZLE



KURTLAR VADİSİ PUSU 296.BÖLÜM FRAGMANI!

Kurtlar Vadisi Pusu 294 bölümde; Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak? Anadolu’nun Gölge’ ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi?

Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi? Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak? Anadolu’nun Gölge’ ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi? soruları Kurtlar Vadisi Pusu 294. yeni bölümünde yanıt buldu.

Kurtlar Vadisi Pusu'dan flaş haber

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ardından Kanal D, ATV,Star TV, TNT gibi kanallarda yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D ekranlarına dönüş yapmıştı. Çok kanal dolaşması ile bilinen Vadi'nin önümüzdeki sezon nerede yayınlanacağıyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi önümüzdeki sezon Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU 293. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 294. son bölümünde Gölge, Polat’ın hamleleri sonrasında Profesör Anadolu'dan yardım istiyor!

Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri istedi.

Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapatı. Böylelikle Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak? Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak? soruları Kurtlar Vadisi Pusu 293. son bölümünde yanıt buldu.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında Gölgeyi bekleyen sürpriz

 

BAKMADAN GEÇME!