Kurban paraları Pensilvanya'ya gitmiş

Güncelleme Tarihi:

Kurban paraları Pensilvanyaya gitmiş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 09:17

FETÖ silahlı terör örgütüne 5 Eylül 2016 günü sabah saatlerinde istihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa yürütülen operasyonlarda toplam 23 kişi yakalandı.

Haberin Devamı

16 Mayıs 2016 da yapılan Fetö operasyonunun devamı niteliğindeki operasyonda şüphelilerin birçoğunun esnaf olduğu bunların terör örgütünün toplantılarına katıldığı, terör örgütüne himmet ve kurban başlığı altında finansal destek sağladıkları, toplanan kurban paralarının yurtdışında kesileceğini iddia ederek vatandaşların kandırıldığı tespit edildi. Kurban paralarının Amerika Pensilvanya ya gönderildiği makbuzlar operasyonda ele geçirildi.
Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital malzeme ile FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen ile çektirmiş oldukları fotoğraflar bulundu.

İzmir'de esnaf olan ve terör örgütünün kadim abisi olarak bilinen terör örgüt üyeleri arasındaki her türlü anlaşmazlığı çözen kişinin Yusuf Bekmezci olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Güneş Sürücü Kursları Sahibi Recep Güneş , terör örgütünün İzmir Adliyesi'ndeki yapılanma sorumlusu imamı konumundaki Mustafa Sayın Erdoğan, Doğu Anadolu sorumlusu İhsan İnal ve Güneydoğu Anadolu sorumlusu Mehmet Kocatürk'ün firari şüpheliler arasında olduğu bildirildi.Firari şüpheliler arasında Alfemo mağazalarının sahibi Hacı Ramazan Davulcuoğlu'nun bulunduğu da öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!