KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN 2022? Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün tatil olur mu? İşte bayram takvimi

Güncelleme Tarihi:

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN 2022 Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün tatil olur mu İşte bayram takvimi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2022 16:06

Kurban Bayramı'nın tarihi ve tatil günleri temmuz ayı öncesi öne çıkan konulardan oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı takvimine göre Kurban Bayramı temmuz ayında idrak edilecek. 2022 Kurban Bayramı'nın hafta sonu başlayacak olmasından dolayı, tatilin 9 güne uzaması için beklentiler arttı. Öte yandan bu bayramda 15 Temmuz da tatilin uzatılıp uzatılmayacağını belirleyecek. Peki, Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün? İşte, bayram tatili hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Kurban Bayramı ne zaman ve bayram tatili 9 gün olur mu sorusu, Kurban Bayramı yaklaşırken milyonlarca kişinin aklındaki soru işareti olmaya devam ediyor. Bu yıl hafta sonu başlayacak olan Kurban Bayramının birinci günü, hafta ortasında sona erecek. Mübarek Ramazan Bayramı'nın ardından gelen Kurban Bayramı bu yıl 9 Temmuz'da idrak edilecek. Hem tatil planı yapmak hem de ibadetlerini uygulamak isteyen vatandaşlar 2022 Kurban Bayramı tarihine odaklandı. İşte, bayram günleri ve tatil hakkında bilgiler.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLUR MU? KURBAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN VE KAÇ GÜN OLACAK?

9-10-11-12 Temmuz Salı tarihlerinde idrak edilecek olan Kurban Bayramı'nın 15 Temmuz Cuma günü ile birleştirilmesi için çarşamba ve perşembe gününün tatil ilan edilmesi gerekecek. 

Haberin Devamı

Özellikle turizm için önem arz eden bayram tatilinin uzatılması için beklentiler arttı. Ancak bayram tatilinin 9 gün olması yönünde herhangi bir açıklama gelmedi.

BAKMADAN GEÇME!