Kundu'da gingerlar trafikten men edildi

Güncelleme Tarihi:

Kunduda gingerlar trafikten men edildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2014 14:55

AKSU Belediye Meclisi, ginger, scooter gibi elektrikli, akülü iki veya üç tekerlekli araçların trafikten men edilmesini kararlaştırdı.

Haberin Devamı

Aksu Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısında önemli bir karara imza attı. Genci, yaşlısı herkesin kullandığı ve trafikte tehdit unsuru oluşturan ginger, elektrikli bisiklet, mypet akülü scooter gibi iki veya üç tekerlekli araçların, tehlike arz ettiği için ilçede trafikten men edilmesi gündeme geldi. AK Parti, MHP ve CHP kaldırımlarda, yollarda tehlike saçan bu araçların trafikten men edilesi yönünde oy kullanırken, BBP bu konuda çekimser kaldı. İnsan sağlığı açısından tehlike arz ettiği için bu araçların trafikten men edilmesi kararlaştırıldı.

Başkan vekili Nedim Darıcı’nın başkanlığında gerçekleştirilen mecliste, Çiftçi Malları Koruma Meclisi seçimleri de yapıldı. Asil üyeliğe Hakkı Coşkun, Aydın Tezcan Yılmaz, Mehmet Başkaya, Cihangir Yılmaz ve Hakkı Tunç seçildi. Yedek üyeler ise Salih Özkan, Adem Güler, Ali Karabağlı, Ali Çiçek ve Harun Hor oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!