Küçükçekmece'de caddede silahlı kavga: Yaralılar var

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 16:09

Küçükçekmece Halkalı'daki caddede iki grup arasında kavga çıktı. Silahların da kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, saat 15.00 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Meydanı’nda bulunan bir sitede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, meydanda bulunan sitenin eski yönetimi ile yeni yönetimi arasında, ‘yönetim’ nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce taraflar birbirine girmeye başladı.

Site kapısında başlayan kavgada 1 kişi bıçaklandı. Daha sonra taraflar birbirlerine silahla ateş etmeye başlarken, 1’i bıçakla 6 kişi ise silahla yaralandı. Kavga sitenin altındaki kafelere kadar sıçradı. Yaralılardan birinin durumumun ağır olduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine özel harekat ve çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırmak için havaya ateş açtı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırdı. Olay yerine gelen yaralı yakınları ise sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren yakını polis memurları güçlükle sakinleştirdi.

Haberin Devamı

Küçükçekmecede caddede silahlı kavga: Yaralılar var

Polis daha sonra kavga ile ilgili ilk etapta 1 kişiyi gözaltına aldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Kavga anı ve yaralanın kaçma anı cep telefonu kamerasına yandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!