Küçük prensin anneannesine Kraliyet vetosu

Güncelleme Tarihi:

Küçük prensin anneannesine Kraliyet vetosu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2013 00:54

İngiltere'de Prens George'a yurtdışı seyahati boyunca bakması gündeme gelen Cambridge Düşesi Catherine'ın annesi Carole'a Kraliyet ailesi yetkililerinden onay çıkmadı.

Haberin Devamı

Cambridge Dükü William ile Düşes Catherine'in önümüzdeki yıl yapacakları Yeni Zelanda ve Avustralya gezisine giderken Prens George'u yanlarına alıp almayacakları tartışma konusu olmuştu. Çift bebeği yanlarında götürmeye karar verdi. Ancak bu kez de onlar görüşmelerdeyken George'a kimin bakacağı sorunu çıktı.

Küçük prensin anneannesine Kraliyet vetosu

Kraliyet ailesi bu konuyu Ingrid Seward'ın "Kraliyet Çocuklarının Asrı" isimli kitabının lansman partisinde ele aldı. Çiftin aklına gelen ilk çözüm, Catherine'in annesi Carole'ın heyetle birlikte gitmesiydi.

Daha önce William'ın beş yıl dadılığını yapan ve emekli olmasına rağmen George'un doğumundan sonra tekrar işbaşı yapan 71 yaşındaki Jessie Webb'e uzun seyahatlerin fazla gelebileceğini düşünen çift, bu yüzden Carole'dan yardım almayı düşündü.

Haberin Devamı

Eski bir hostes olan 58 yaşındaki Carole ayrıca binlerce millik uçuşları içeren seyahat programıyla daha kolay başa çıkabilirdi.

Ancak İngiliz Sunday Express gazetesinden Adam Helliker'in iddiasına göre, Kraliyet ailesi yetkilileri Carole'ın heyetle birlikte seyahat etmesine karşı çıktı.

Kraliyet çocuklarının yurtdışı seyahatleri sırasında evde bırakılması zinciri, Prenses Diana'nın William'ı bir yaşından küçükken yanına alarak Avustralya'ya gitmesiyle kırılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!