Küçük gelin Sophie İngilizleri şok etti

Güncelleme Tarihi:

Küçük gelin Sophie İngilizleri şok etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2001 00:00


Haberin Devamı

İngiltere Kraliçesi'nin küçük gelini Wessex Kontesi Sophie Rhys Jones'un Arap şeyhi kılığındaki gazeteciyle yaptığı dedikodunun tam metni, News of the World Gazetesi'nde dün yayınlandı. İngiltere şokta.

EVLENDİĞİ günden bu yana Prenses Diana'nın yerini alacak gözüyle bakılan İngiltere Sarayı'nın yeni gelini Sophie'nin Kraliyet ailesi ve Başbakan Tony Blair ile ilgili konuşmaları, ülkeyi karıştırdı. İngiliz kamuoyu, dün de yeni bir şokla karşılaştı. News of the World Gazetesi, Sophie ve halkla ilişkiler şirketindeki eşcinsel iş ortağı Murray Harkin'in gizlice teybe alınmış konuşmalarının tamamını yayınladı.

GAY SEVGİLİ BULURUM

Deşifre edilen kayıtlara göre Sophie'nin ortağı Harkin, kokain kullandığını ve müşterilerine ‘‘gay eskort’’ ayarlayabileceğini itiraf ediyor. Harkin'in şeyh kılığındaki gazeteciye eşcinsel ilişkiler konusunu açarak bütün diğer müşterilere olduğu gibi kendisine de hoş erkek sevgililer ayarlama ve seks partisi düzenleme teklifinde bulunuyor.

GAZETELERDE MANŞET

Ülkedeki bütün gazetelerde skandala geniş yer ayrıldı. Haberlere göre Sophie ve ortağının hemen hemen ülkedeki bütün önemli kişiler hakkında ilginç değerlendirmeler yaptığı ortaya çıktı. Sophie'nin özellikle Başbakan ve hükümet üyeleriyle ilgili sözlerinin saray ile Downing Sokağı arasındaki ilişkilerin iyice gerilmesine yol açtığı öne sürülüyor.

MONICA'SIZ BAŞKAN

Deşifre edilen bant kayıtlarında Sophie, ilk önce başbakana dil uzatıyor. Sophie, Başbakan Tony Blair için, ‘‘Biz ona Başkan Blair diyoruz’’ derken ortağı Harkin, ‘‘ama Monica'sız başkan’’ diye tamamlıyor. Sophie'nin ise bunun üzerine ‘‘Canım daha onun da öyle olup olmadığını bilmiyoruz’’ diye konuştuğu dikkati çekiyor.

BLAİR ÇİFTİ CAHİL

Sophie, konuşmasında Blair çiftini cahil bulduğunu belirtiyor ve kırsal kesim hakkında hiçbir şey bilmemekle suçluyor. gazetedeki habere göre, Sophie ayrıca, Başbakan Blair'in avukat eşi Cherie için de ‘‘Korkunç bir tip tam anlamıyla... Hálá çalışıyor. Sanırım o bile kocasının başbakanlığının bu kadar sürebileceğini düşünmüyordu’’ diyor.

Charles’ın çocukları garip ve çok salak

News of the World Gazetesi, Prenses Sophie'nin eşcinsel olduğu öne sürülen ortağı Harkin'in şeyh kılığına giren gazeteciye ‘‘erkek sevgililer bulup kokainli seks partileri ayarlama teklifini’’ bandı en ince ayrıntısına kadar deşifre ederek yayınladı. Harkin, iş ortağı Sophie'nin kocası Prens Edward'ın eşcinsel olup olmadığına ilişkin bir soruya şu cevabı veriyor: ‘‘Yıllardır hakkında söylentiler var. Ben ateş olmayan yerden duman çıkmayacağına inananlardanım.’’

Bu sözler, Kraliyet ailesi için zor bir dönemin başlangıcı kabul ediliyor. Harkin, ayrıca Prens Edward'ın karısının şirketi için müşteri avına çıktığı, ona yardımda bulunduğu, hatta bir kez Kraliyet forsunu kullanarak potansiyel bir müşteriyi ziyarete gittiğini de öne sürüyor.

Prens Edward galiba eşcinsel

Prens Charles'ın oğulları hakkında da garip ve çok salak nitelemesinde bulunan Sophie, Prens Andrew ve Sarah Ferguson'un kızları Beatrice ve Eugenie'nin ise ömür boyu problem olacaklarını öne sürüyor. Sophie, ‘‘Zira onlar, asalet unvanlarının kendilerini geçindirmesi gibi bir beklenti içindeler’’ diye konuşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!