Küçük Bill'in hatıraları basına sızdı

Güncelleme Tarihi:

Küçük Billin hatıraları basına sızdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

HOLLYWOOD'un çılgın senaryo yazarı Joe Eszterhas'ın yazdığı ve ‘‘Konuşan penis’’ olarak simgelediği Başkan Bill Clinton ile ilgili kitaptan bazı alıntılar basına sızdı.

Konuşan penis ‘‘Willard’’, hayatı boyunca ‘‘çok çalıştığını, ancak az aşındığını’’ söyledi. ‘‘Amerikan Rapsodisi’’ adlı kitabın 18 Temmuz'da piyasaya çıkması beklenirken, gazeteci Matt Drudge İnternet'teki sitesinde kitaptan bazı alıntılar yayınladı. Çılgın senarist Eszterhas, dünyada Willard'ı görenlerin sayısının çok olduğunu ve onun da kendini savunması gerektiğini söyledi. Eszterhas, kitabında bir bölüm ayırdığı Willard'a şunları söyletti:

BİLL BANA İYİ BAKTI

‘‘Tatlım, Billy, Hilla'yı sevmiyor. Hiç sevmedi. Beni seviyor. Billy hayatı boyunca beni çok işe koştu ve çalıştırdı, ama hiç de yorgun değilim. İşlevselliğimi asla yitirmedim. Sürekli olarak çalıştım. Zaten Billy bana iyi bakıyor. Neredeyse Billy kadar güneş ışığı gördüm. Fazlasıyla başarılıyım.’’

AYRIMCILIK YAPMAM

Willard, son zamanlarda kendisine çok karşı çok söz edildiğini ve öz saygısı hakkında kaygılara kapıldığını da belirtti. Willard, ‘‘Küçük olduğumu bile söylediler. Ben Amerikalıyım ve beni kullanana iyi davranırım. Eşit davranırım, ayrımcılık yapmam ve global düşünürüm’’ dedi.

Konuşan penis Willard, eski Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky'yi ‘‘eğitim görmekte olan bir Gennifer Flowers’’ olarak niteledi ve ‘‘Onunla çok daha fazla eğlenebilirdik. Gençti ve potansiyeli çoktu, herşey daha farklı olabilirdi’’ diye konuştu.

Bir Beyaz Saray yetkilisi, kitaptan yapılan alıntılar hakkında, ‘‘sınırı tamamen aşmak bu. Gerçek bir rezillik. Bu kitabı yayınlayan kendinden utanmalı. First Lady'yi neden küçük düşürüyorlar?’’ şeklinde yorum yaptı.

Clinton'ın kızı yaşındaki Monica Lewinsky ile oral seks ilişkileri, ABD Başkanı'nı neredeyse koltuğundan edecekti. Taverna şarkıcısı sarışın bomba Gennifer Flowers ise Arkansas Valiliği yaptığı sırada Clinton'ın metresiydi.

Süper BAŞKAN

ABD ekonomisi, Clinton döneminde en iyi yıllarını yaşadı. Dış politika alanındaki birçok hatalarına rağmen, yine Clinton döneminde ABD dış dünyadaki saygınlığını korudu. Clinton, silah ve tütün lobilerinin üzerine birçok başkanın cesaret bile edemeyeceği bir şekilde gitti.Suç oranları düştü, eğitim ve sağlık alanlarında ileriye yönelik adımlar atıldı.

Ancak, bütün bunlara rağmen, 42'inci Başkan William Jefferson Clinton'ın, sadece uçkuru, kadınlara düşkünlüğü ve seks skandallarıyla hatırlanacağı neredeyse bütün uzmanların ortak görüşünü oluşturuyor. Clinton, 20 Ocak 2001 günü görevinden emekliye ayrılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!