Kriz atlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Kriz atlatıldı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 18, 2006 00:00

Burcu Çağrı ile Fenerbahçeli basketbolcu Damir Mrsic arasındaki buzlar eriyor. Mrsic'in Aysun Kayacı ile görüştüğü dedikoduları yüzünden ilişkisini noktalayan Çağrı, sevgilisinin yaptığı "Benim Aysun'la aramda bir şey yok" açıklaması üzerine geri adım attı.

Haberin Devamı

Burcu Çağrı, Fenerbahçeli basketbolcu Damir Mrsic'le ilişkisini geçtiğimiz haftalarda noktalamıştı. Ayrılığın ardında Aysun Kayacı'nın olduğu ileri sürülmüş, Çağrı olayla ilgili "Aysun kaale aldığım biri değil, sevgilimi elimden aldı diye de üzülmedim. Benim üzüldüğüm, ilişkimiz biter bitmez Damir'in başkasıyla beraber olması. Aysun kötü niyetli bir kadın" şeklinde konuşmuştu.

Â

Kriz atlatıldı
Â
Kriz atlatıldı

Bu açıklamasından sonra Damir Mrsic, Burcu Çağrı'yı arayarak, Aysun Kayacı ile bir ilişkisi olmadığını, bu konuyu kafasına takıp üzülmesini istemediğini söylemiş. Ayrıca ünlü basketbolcu, Çağrı'ya bir akşam yemeğinde buluşup bu konuyu uzun uzun konuşmayı da teklif etmiş. Bu teklife sıcak bakan güzel manken ile Damir Mrsic, birkaç gün için buluşup, her şeyi enine boyuna konuştuktan sonra ilişkilerini yeniden gözden geçirmeye karar vermiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!