Kraliçe'nin torunu Bush'un yeğenine áşık

Güncelleme Tarihi:

Kraliçenin torunu Bushun yeğenine áşık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2001 00:00

Haberin Devamı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yakışıklı üyesi Prens William, ABD'nin yeni başkanı George W. Bush'un seksi fotomodel yeğeni Lauren'in gönlünü fethetti.

İngiliz sarayına ve Bush ailesine yakın çevrelere göre, iki genç elektronik posta yoluyla birbirlerine geçtikleri ‘‘seksi’’ mesajlarla tanıştılar. Aynı çevrelere göre Prens William ve çekiciliğiyle ünlü Vogue Dergisi'ne kapak olan yeni Başkan George W. Bush'un yeğeni Lauren, sürekli olarak e-posta aracılığıyla yazışıyor.

Basında yer alan haberlere göre Prens William, Lauren'i Ege'deki bir yat gezisi sırasında keşfetti. Lauren Bush, Yunanlı armatör John Latsis'in ‘‘aşk gemisi’’ diye bilinen yatıyla Ege'de geziye çıkmıştı. Vogue Dergisi için modellik yapan Lauren Bush, kendisinden sonra yata binecek konuklar arasında Prens William'ın da bulunacağı öğrenince, kasıtlı olarak bir fotoğrafını yatta bıraktı. Fotoğraf ajans için çekildiğinden, üzerinde Lauren'in adresi de bulunuyordu.

SEKSİ MESAJLAR

Prens William, Lauren'in fotoğrafını bulunca hayli heyecanlandı. William, kendi fotoğrafını Amerika'ya göndermeden edemedi. O günden sonra dünyanın en ünlü iki bekár genci arasında ciddi bir yakınlık başladı. İki genç, sürekli olarak e-mail ve mektup aracılığıyla haberleşiyor. Lauren'in bir arkadaşı, iki genç arasındaki yazışmaları ‘‘Son derece açık, özel ve seksi. Birbirlerinden çok hoşlanıyorlar ve eğleniyorlar’’ diye yorumladı.

Washington'da, 20 Ocak’ta yapılacak başkanlık yemin töreninden sonra düzenlenecek balolarda bütün gözlerin Lauren Bush'un üzerinde olacağı ifade ediliyor. Yeni Başkan'ın kardeşi Neil Bush'un kızı olan Lauren ile Prens William'ın ilk fırsatta da bir araya gelecekleri belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!