Kral ve Kraliçe’nin Disneyland kaçamağı

Güncelleme Tarihi:

Kral ve Kraliçe’nin Disneyland kaçamağı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2003 01:32

Bugüne kadar ''Sevgili misiniz'' sorusuna kaçamak cevaplar veren Dünya Güzellik Kraliçesi Azra Akın ile Best Model Dünya Birincisi Kıvanç Tatlıtuğ, Paris'te buluşarak hasret giderdi. İki genç sevgili, Tatlıtuğ'un imzaladığı modellik sözleşmesini Paris Disneyland'de kutladılar.

Hollanda'nın Almelo kentinde yaşamını sürdüren Kraliçe Azra Akın, dünyanın en büyük mankenlik ajanslarından biri olan Succes ile iki yıllık mukavele imzalayarak Paris'e yerleşen sevgilisi Tatlıtuğ'u görmek için Fransa'ya geldi. İki sevgili Eyfel Kulesi, Champs Elysses ve Zafer Takı önünde sarmaş dolaş gezerek hasret giderdiler.

Paris'i çok sevdiğini belirten Kraliçe Azra Akın, Kıvanç Tatlıtuğ'u imzaladığı önemli sözleşme nedeniyle tebrik etmek ve onu görmek için geldiğini kaydetti ve şöyle konuştu:

‘‘Bizler Türkiye'nin yeni neslini temsil ediyoruz, dünya kupasında futbolcularımız harikalar yaratırken, benim dünya güzellik kraliçesi olmam, ardından Kıvanç'ın da moda dünyasında başarı gösterip modanın merkezi Fransa'da anlaşma imzalaması ülkemizin imajına yepyeni bir soluk getirdi. Bunu gittiğim her yerde hem bana gösterilen ilgiden hem de anlatılanlardan anlıyorum.’’

Kıvanç Tatlıtuğ ise ‘‘Succes Model ajansıyla iki yıllık sözleşme imzaladıktan sonra Paris'e yerleşmemi istediler. İlk defilem Paris moda haftası çerçevesinde çıktığım Scherrer Moda Evi ile oldu. Şimdi çalıştığım ajans, Fransız ve Amerikalı ünlü mankenlerin fotoğraflarını çeken üç fotoğrafçıya benim için bir albüm hazırlattı. Artık bundan sonra onların yapacağı planlama çerçevesinde defilelere çıkacağım’’ dedi. Kral ve Kraliçe, Türkiye'yi yurt dışında yepyeni bir imajla tanıtmaktan büyük gurur duyduklarını belirterek üstlendikleri sorumluluğun bilincinde olduklarını sözlerine eklediler.

JAPONLAR TANIDI

İki genç, Paris'in 35 kilometre dışındaki Disneyland'ı bizimle gezerken adeta çocuklar gibi eğlendi. Kraliçe Azra, Pamuk Prenses için hazırlanan özel pavyonu çok sevdiğini belirtirken sempatik gülüşü ve muzip hareketleriyle çevredeki turistlerin ilgi odağı oldu. Azra, kendisini tanıyan Japon turistlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!