KPSS 2018 ne zaman? İşte, KPSS başvuru tarihi hangi gün?

Güncelleme Tarihi:

KPSS 2018 ne zaman İşte, KPSS başvuru tarihi hangi gün
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 18:03

KPSS ne zaman yapılacak sorusu, sınava hazırlıklarını sürdüren vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Devlet memuru olabilmek için sınava katılım sağlayacak olan adaylar, KPSS ne zaman sorusuna göre çalışmalarına yön verecek. Peki, 2018 KPSS ne zaman yapılacak? İşte, sınavın başvuru tarihi ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

KPSS ne zaman yapılacak sorusu yüz binlerce memur olma hayali kuran vatandaş tarafından merak ediliyordu. KPSS sınavının ne zaman yapılacağı ÖSYM'nin yayımladığı 2018 sınav takvimiyle birlikte belli oldu. İşte, sınav tarihi.

KPSS BAŞVURULAR 10-21 MAYIS

Ayrıca, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans 22 Temmuz’da düzenlenecek. Bu sınav için adaylardan 10-21 Mayıs tarihleri arasında başvuru alınacak. 6 Haziran’da bir günlük ek başvuru süresinin ardından, sonuçlar 31 Ağustos’ta açıklanacak. Diğer KPSS oturumlarında başvuru ve sonuç açıklanma tarihi değişmezken KPSS Lisans (Alan Bilgisi) birinci gün 28 Temmuz; KPSS Lisans (Alan Bilgisi) ikinci gün 29 Temmuz; KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) oturumuysa 5 Ağustos’ta düzenlenecek.

KPSS 2018 ne zaman İşte, KPSS başvuru tarihi hangi gün

Haberin Devamı

KPSS 2018 ne zaman İşte, KPSS başvuru tarihi hangi gün

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!