KPSS 2020/2 tercih kılavuzu yayımlandı! KPSS ortaöğretim, ön lisans ve lisans tercih kılavuzu

Güncelleme Tarihi:

KPSS 2020/2 tercih kılavuzu yayımlandı KPSS ortaöğretim, ön lisans ve lisans tercih kılavuzu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2020 14:45

KPSS tercih kılavuzu ile ilgili ÖSYM son dakika açıklaması yapıldı ve tercih kılavuzu erişime açıldı. KPSS ortaöğretim, ön lisans ve lisans oturumlarına giren adaylar tercih kılavuzunda yer alan bilgiler doğrultusunda işlemlerini yapacaklar. Tercih işlemleri ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacak.

Haberin Devamı

KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. KPSS 2020/2 tercihleri 30 Aralık ve 7 Ocak tarihleri aralığında yapılacak. KPSS tercih kılavuzu içerisinde ortaöğretim, ön lisans, ve lisans için kadrolar yer alıyor. Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacak. İşte 2020/2 tercih kılavuzu

KPSS TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI

KPSS tercih kılavuzu son dakika açıklamasının ardından erişime açıldı. İşte kurum tarafından yapılan açıklama:

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına, "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2020/2 Tercih Kılavuzuna saat 11.45’ten itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Haberin Devamı

KPSS TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Adaylar tercihlerini, 30 Aralık 2020 – 07 Ocak 2021 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 07 Ocak 2021 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

KPSS 2020/2 tercih kılavuzu yayımlandı KPSS ortaöğretim, ön lisans ve lisans tercih kılavuzu

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2020/2 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!