Körmükçü çifti boşanıyor

Güncelleme Tarihi:

Körmükçü çifti boşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2013 19:54

Oyuncu Hazım Körmükçü’nün sanatçı eşi Hilal Körmükçü, eşiyle anlaşmalı olarak boşanmak istediği gerekçesiyle Aile Mahkemesine başvurdu. Çift 3 yıl önce de dava açmış, sonrasında da boşanmaktan vazgeçmişti.

Haberin Devamı

Oyuncu Hazım Körmükçü’nün 2003 yılında hayatını birleştirdiği Türk Halk Müziği sanatçısı eşi Hilal Körmükçü anlaşmalı olarak boşanmak istediğini belirterek mahkemeye dilekçe sundu.

ANLAŞARAK BOŞANIYORUZ"

Anadolu Aile Mahkemesine boşanma davası açmak için başvuruda bulunan Hilal Körmükçü, boşanmalarına genel neden olarak ‘şiddetli geçimsizliği’ gösterdi. Mahkemeye sunduğu dilekçede eşi Hazım Körmükçü ile farklı görüş ve düşünceleri olduğunu belirten Hilal Körmükçü, fikren ve ruhen anlaşamamaları nedeniyle hayatın çekilmez olduğunu belirtti. Evliliklerinin bundan sonra devam etmesinin kendilerini yıpratmış olacağını ifade eden Körmükçü, daha fazla mağdur olmamak için aralarında anlaşarak boşanmaya karar verdiklerini kaydetti. Körmükçü, fiili olarak biten evliliklerinin hukuken de bitmesi için boşanmalarına karar verilmesini talep etti.

Haberin Devamı

“MADDİ MANEVİ TALEBİMİZ YOK"

Ayrıca Hilal Körmükçü, 10 ve 7 yaşında olan iki çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini talep ederek, mal paylaşımı konusunda eşiyle aralarında anlaştıklarını belirtti. Hazım Körmükçü ile aralarında protokol hazırladıklarını da ifade eden Hilal Körmükçü, protokol gereği çocuklarının eğitimi için her iki çocuğa Hazım Körmükçü’nün aylık toplamda 10 bin lira nafaka ödemeyi kabul ettiğini, birbirlerinden ise maddi ve manevi herhangi bir tazminat taleplerinin bulunmadığını kaydetti.

DAHA ÖNCE DE DAVA AÇILMIŞTI

2010 yılında da şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı olarak Kadıköy Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açan Körmükçü çifti, daha sonra barıştıklarını ve davadan vazgeçtiklerini belirterek mahkemeye bir dilekçe verince dava düşmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!