Ä°lçede korkunç olay! Polis adliyeyi abluka altına aldı...

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 02, 2020 14:52

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde kayıp olarak aranan zihinsel engelli kız, 23 saat sonra dövülmüş halde bulundu. Skandal olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adliyedeki ifade verme işlemleri, polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında sürüyor.

Haberin Devamı

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, zihinsel engelli M.K.(17),  kayıp başvurusu yapıldıktan 23 saat sonra ağaçlık alanda dövülmüş halde, baygın olarak bulundu. Genç kızı bisiklete bindirip, ormanlık alana götürdüğü güvenlik kamerası kayıtlarında belirlenen Hüseyin F.(23) ile babası Mustafa F., gözaltına alındı. Hüseyin F.'nin poliste 15 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi. Olay, önceki akşam, Marmara Ereğlisi ilçesinin Dereağzı Mahallesi'nde meydana geldi.

Zihinsel engelli genç kız M.K., gece yarısına kadar eve gelmeyince ailesi, polise, kayıp başvurusunda bulundu. Polise ekipleri arama çalışmaları başlatırken, çevredeki güvenlik kameralarını da mercek altına aldı. Polis, görüntülerden M.K.'nin, bir kişinin kullandığı 3 tekerlekli elektrikli bisiklete bindiğini belirledi. Kısa sürede de bisikleti kullanan kişinin Hüseyin F. olduğu tespit edildi. Bunun üzerine polisin ulaştığı bisikletin sahibi de bisikleti komşusu Mustafa F.'ye verdiğini söyledi. Mustaa F., gözaltına alındı. İfadesinde, bisikleti en son oğlu Hüseyin F.'nin kullandığını, daha sonra da İstanbul'a gittiğini söyledi. 

Haberin Devamı

BAYGIN BULUNDU 

Tüm bu süreçte arama çalışmalarını sürdüren ekipler, M.K.'yi kaybolduktan 23 saat sonra evine 4 kilometre mesafedeki ormanlık alanda baygın olarak bulundu. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği, genç kız, kendine gelir gelmez, "Bana su verin" dedi. Su istedi. Vücudunda, yüzünde ve bacaklarında darp izleri olduğu belirlenen M.K., ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

İlçede korkunç olay Polis adliyeyi abluka altına aldı...

15 AYRI SUÇ KAYDI VAR

Hüseyin F. de İstanbul polisi tarafından gözaltına alınarak, Marmara Ereğlisi ilçesine getirildi. Hüseyin F.'nin 15 ayrı suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Sorguları tamamlanan Hüseyin F. ile baba Mustafa F., geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı. Bu arada şüphelilerin barodan avukat talebinde bulunduğu ancak, avukatların talebi kabul etmediği belirtildi.

Haberin Devamı

Şüphelilerin adliyedeki ifade verme işlemleri, polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında sürüyor.

BABA-OÄžUL TUTUKLANDI

İlçede korkunç olay Polis adliyeyi abluka altına aldı...

TekirdaÄŸ'ın Marmara EreÄŸlisi ilçesinde, zihinsel engelli M.K. (17),Âkayıp baÅŸvurusu yapıldıktan 23 saat sonra aÄŸaçlık alanda dövülmüş halde, baygın olarak bulunmasıyla ilgili genç kızı bisiklete bindirip, ormanlık alana götürdüğü güvenlik kamerası kayıtlarında belirlenen Hüseyin F. ile babası Mustafa F. , çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Hüseyin F., 'KiÅŸiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama' babası Mustafa F. ise ‘Yardım ve yataklık' suçlarından tutuklandı.

Haberin Devamı

Mahkemede ifadesi alınan Hüseyin F., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Hüseyin F.'nin ifadesinde, "M.K. ile birlikte oturup bir şeyler yedik ve içtik. Bir süre de sohbet ettik. Ben onu evine gitmesi için bıraktım" dediği öğrenildi.

Hastanede tedavi süreni M.K.'nin ise tedavisinin ardından ifadesine başvurulacağı belirtildi.

100 SAATLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şüpheliyi yakalamak için bölgedeki çok sayıdaki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldığı ve yaklaşık 100 saatlik görüntüyü inceledikten sonra şüpheli Hüseyin F.'yi tespit ettiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!