Korkmamak mümkün mü

Güncelleme Tarihi:

Korkmamak mümkün mü
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 07, 2008 11:38

Hiç aklınıza bazı insanların güzellikten korkacağı gelir miydi.. İlk anda biraz tuhaf bir düşünce gibi gelebilir ama bazı güzellikler de insanı korkutabilir. Tıpkı Candice Swanepoel'in sahip olduğu türden güzellik gibi...

Haberin Devamı

MODA DÜNYASININ YENİ GÖZDESİ

Ünlü iç giyim firması Victoria's Secret'ın ince eleyip sık dokuyan seçicilerine bile kendisine hayran bırakıp podyuma çıkmayı başaran Güney Afrikalı Candice Swanepoel, Adriana Lima, Karolina Kurkova gibi pek çok meslektaşının korkulu rüyası haline geldi.

20 yaşındaki güzel manken 20 Ekim 1988'de Mooi River yakınlarındaki bir köyde dünyaya geldi. Henüz 15 yaşındayken de manken ajanları tarafından keşfedildi. Onu ilk gören manken ajanı genç kızın güzelliğinden ve etrafına yaydığı enerjiden öylesine etkilehmiş ki o anı şöyle anatıyor: "Sanki önümden büyüleyeciyi güzelliğiyle bir flamingo geçip gitti" diye anlatıyor.

Keşfedildikten sonra bir yıl içinde yıldızı parlayan Candice Swanepoel, Tommy Hilfiger, Victoria's Secret ve Diane von Furstenberg gibi ünlü firmaların defilelerine çıkıyor.

Haberin Devamı

Bir çok ünlü dergiye de kapak pozu vermeyi sürdürüyor.

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!