Köprüde insan manzaraları

Güncelleme Tarihi:

Köprüde insan manzaraları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Çılğın âşıklar

BOĞAZ Köprüsü'nde önceki gece 21.00 sıralarında 25 yaşındaki gurbetçi İsmail Meriç ile Alman sevgilisi 24 yaşındaki Anna Karin Köhler, 34 YFG 10 plakalı otomobili Köprü Koruma Müdürlüğü otoparkına park ettiler. O sırada başka turistlerle uğraşan polislerin dikkatini çekmeden köprüye doğru yürüdüler. Polis, iki sevgiliyi, ancak köprünün ortasına geldiklerinde fark etti. Çılgın âşıklar, köprüyü terk etmelerini isteyen polislere romantik anlar yaşamak istediklerini söylediler.

Yasak gezinti

İstanbul'a turist olarak gelen bir Rus, yaya olarak Boğaziçi Köprüsü'ne girdi. Anadolu yakasına yürürken köprünün manzarasıyla büyülenen Rus turisti, Köprü Koruma Müdürlüğü monitörlerinde fark eden polisler alarma geçtiler. İsmi belirlenemeyen Rus, güçlükle ikna edilerek geri çevrildi ve kendisini İstanbul'a getiren Karaköy Limanı'nda demirli gemiye götürüldü. Rus turisti uzaklaştıran polisin bu kez de köprüyü yürüyerek geçmek isteyen Ugandalı turistle başı derde girdi.

Bir de intihar

Peş peşe köprüye çıkanlarla uğraşırken iki ayağı bir pabuca giren polisler, bu sırada korkuluk-lardan atlayarak intihar eden Tahsin Erdoğan'ı fark etmediler. Pendik'ten arkadaşı Hasan Kurt'la birlikte Ortaköy'e eğlenmeye giden 35 yaşındaki Tahsin Erdoğan, otomobili köprüde durdurdu ve korkuluklara tırmanıp denize atladı. Polise giderek durumu haber veren Kurt, ‘‘İşleri kötüye gittiği için bunalımdaydı. Stresini dağıtmak için onu eğlendirmeye götürüyordum’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!