Konya'da okullar yarın tatil mi? Konya'nın 7 ilçesinden 7 Ocak için kar tatili açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Konyada okullar yarın tatil mi Konyanın 7 ilçesinden 7 Ocak için kar tatili açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2020 18:25

Yarın okullar tatil mi sorusu Türkiye'nin birçok ilinde devam eden kar yağışı nedeniyle merak konusu oldu. Bu illerden biri de pazartesi günü eğitim öğretime ara verilen Konya oldu. 7 Ocak son dakika kar tatili haberlerini araştıran öğrenci ve veliler Konya'da yarın okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Peki, Konya'da okullar yarın tatil mi? İşte, Konya'nın 2 ilçesi için son dakika kar tatili açıklaması ve konuyla ilgili detaylar.

Haberin Devamı

Yurdun birçok bölgesinde kar yağışı devam ederken, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim ve öğretimde aksamalar yaşandı. Özellikle Konya'da 6 Ocak Pazartesi günü okulların tatil olması nedeniyle yarın için tatil araştırmaları hız kazandı. Akşam saatlerinde ise Konya'nın 2 ilçesi için yarın eğitim öğretime ara verildiği duyuruldu. Peki, yarın Konya'nın hangi ilçelerinde okullar tatil? İşte, 7 Ocak Konya kar tatili haberleri.

KONYA'NIN 7 İLÇESİNDE YARIN OKULLAR TATİL

Konya'nın 7 ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

İlçe Kaymakamlıklarından yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar ve olumsuz hava şartları nedeniyle Taşkent, Hüyük, Derebucak, Yalıhüyük, Seydişehir, Bozkır ve Hadim'de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Haberin Devamı

Ayrıca, bu ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personel de idari izinli sayılacak.

BAKMADAN GEÇME!