Konservatuvar öğrencisine acı veda! Berna'ya sevgilisinden yürek burkan mesaj...

Güncelleme Tarihi:

Konservatuvar öğrencisine acı veda Bernaya sevgilisinden yürek burkan mesaj...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2021 09:51

İzmir'de içki içtikten sonra fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren konservatuvar öğrencisi Berna Özcan'ın, otopsi raporunda kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlendi. 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Berna Özcan'ın kendisi gibi müzisyen erkek arkadaşı Burak Kısaoğlu'nun veda sözleri ise yürekleri burktu.

Haberin Devamı

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı öğrencisi Berna Özcan, iddiaya göre, geçen 26 Haziran gecesi Erzene Mahallesi'ndeki evde arkadaşlarıyla içki içti. Genç kız, sabah saatlerinde fenalaştı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine eve gelen 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları Özcan’ı ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Özcan, yaşamını yitirdi. Sahte içkiden zehirlenmiş olma ihtimaline karşı inceleme başlatılan Özcan'ın cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Buradaki otopside Özcan'ın otopsi raporunda kalp krizinden yaşamını yitirdiği belirlendi.

Konservatuvar öğrencisine acı veda Bernaya sevgilisinden yürek burkan mesaj...

Haberin Devamı

Özcan için memleketi İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yakınlarının katıldığı cenaze töreni düzenlendi. Bağyurdu Camii'nde ikindide kılınan namazın ardından Özcan'ın cenazesi Bağyurdu Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.



ERKEK ARKADAŞINDAN YÜREK BURKAN MESAJ

25 yaşında hayatını kaybeden Berna Özcan’ın kendisi gibi müzisyen erkek arkadaşı Burak Kısaoğlu’nun veda mesajı ise duygulandırdı. 

Burak Kısaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Umarım gittiğin yerde mutlusundur. Ama elbet bir gün göreceğim yine seni. Hani sana meleğim demem hep hoşuna giderdi ya gerçekten melek olup gittin. Sana hiçbir taziye cümlesini konduramıyorum. Hala kabusta ve her an uyanacak gibi hayal ediyorum kendimi. 1 hafta sonra 1 sene olacaktı ilişkimiz. Hayatımda görüp geçirebileceğim en güzel bir seneyi geçirdim sayende" diye yazdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!