Kokusunu yüreğine çekti

Güncelleme Tarihi:

Kokusunu yüreğine çekti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2012 12:11

Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında düşen helikopterde şehit olan askerlerimiz, memleketlerinde toprağa veriliyor. Şehit askerlerden 3'ü dün toprağa verilmişti, 14 askerimiz de bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Haberin Devamı

Şehit pilot Üsteğmen Yakup Çınar için Ankara Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazına Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, CHP lideri Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da katıldı.

Katılımın yoğun olduğu cenaze töreninde şehit üsteğmen Çınar'ın ailesi güçlükle ayakta durdu.

3 AYLIK HAMİLE EŞİ TEKERLEKLİ SANDALYE İLE GELDİ, BAYILDI

Siirt’in Pervari İlçesinde düşen helikopterde şehit olan ve kendilerini 'Dadaşlar timi' olarak adlandırılan Jandarma Özel Harekat mensubu askerlerden Uzman Çavuş Kürşat Güneş’in cenazesi, memleketi Erzurum’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Babalık duygusunu tadamadan şehit düşen 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kürşat Güneş’in üç aylık hamile eşi Hatice Güneş, tekerlekli sandalye ile tabutun başına geldi, ama kısa bir süre sonra baygınlık geçirince, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Cezane törenine katılan 10 bin Erzurumlu bayrak açarak, 'Şehidim hakkını helal et. Her Türk asker doğar' sloganları attı.

Haberin Devamı

KAYSERİ ŞEHİT ÇELİK'E AĞLADI

Şehit Uzman Çavuş Halil İbrahim Çelik'in cenazesi, memleketi Sarız İlçesi'nde toprağa veriliyor. Cenazede şehidin yakınlarının feryatları yürek dağladı.

DÜN 3 ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANMIŞTI

Haberin Devamı



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!