Kodak’tan anneleri sevindirecek renkler

Güncelleme Tarihi:

Kodak’tan anneleri sevindirecek renkler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2007 13:25

Kodak, Anneler Günü alışverişi için rengarenk seçenekler sunuyor. Kodak’ın yeni V1003 ve V803 dijital fotoğraf makineleri, zengin renk çeşitleriyle her annenin zevkine hitap ediyor.

Haberin Devamı

Kodak, Anneler Günü yaklaşırken ne alacağım diye düşünenlere rengarenk seçenekler sunuyor. 10 megapiksellik Kodak EasyShare V1003 ve 8 megapiksellik Kodak EasyShare V803 dijital fotoğraf makineleri, zengin renk çeşitleri ve eğlenceli aksesuvarları ile her annenin zevkine uyuyor. Ürünler, 3X Kodak Retinar tamamen cam optik zoom’lu lenslere sahip bulunuyor, görünüm ve etki açısından kişiselleştirilebiliyor.

 

Yeni Kodak EasyShare dijital fotoğraf makineleri, pembe, kırmızı, mavi, beyaz, gümüş, gri ve siyah gibi çeşitli renklerde üretiliyor. Bu renk çeşitliliğini tamamlamak üzere, dijital fotoğraf makinesini kişiye özel kılan eğlenceli ve modaya uygun aksesuvarlar da sunuluyor. Bunlar arasında, boncuklu boyun ve el bileği askıları ile moda tasarımlarda deri çantalar bulunuyor. Fotoğraf makinesinin görünümünü daha yaratıcı kılmak isteyenler, Kodak Web sitesindeki yüzlerce tasarımdan birini seçerek, eğlenceli ve renkli bir “dış yüzey” tasarımı uygulayabiliyorlar.

 

Haberin Devamı

Kodak’ın “Ayarları Koru” adlı yeni menüsü, flaş, beyaz dengesi, ISO ve çözünürlük için tercih edilen ayarları koruyor. Böylece, hem zaman kazandırıyor, hem de fotoğraf makinesinin kullanıcının kişisel tercihlerine uygun ayarlanmasını sağlıyor. “Favoriler” menüsü ise özel fotoğrafları göstermek ve paylaşmak üzere iç belleği işgal etmeden makinede saklama olanağı veriyor.

 

Akıllı özellikler

 

Kodak EasyShare V1003 ve V803 fotoğraf makineleri, 2,5 inçlik (6,4 cm) geniş ve renkli LCD ekranda izlenebilecek, dinamik fotoğraf kalitesine sahip canlı çekimler sağlıyor. İki ürün de iyi fotoğraf çekmeyi kolaylaştıran akıllı özelliklere sahip bulunuyor:

- Loş ışık koşullarında aydınlık fotoğraflar çekmek için, ISO 1600’e kadar çıkabilen yeni yüksek ISO modu

 

Haberin Devamı

- Otomatik olarak daha iyi ve parlak fotoğraflar elde etmek için Kodak Perfect Touch teknolojisi. Bu özel Kodak teknolojisi, gölge detayını ortaya çıkarmak ve çekim esnasında daha canlı renkler elde etmek üzere her fotoğrafı inceliyor.

 

- Dinamik panorama çekimleri için makine üzerinde birleştirme dahil 22 çekim modu

 

- Nesnenin ya da elin hareketinden kaynaklanan bulanıklaşmayı önlemek için anti bulanıklaşma modunu kullanarak dijital görüntü sabitleme

 

- 30 fps’de sesli VGA video (640x480) kaydı için, kesme ve etiketleme özelliklerine sahip gelişmiş video modu

 

- Bulanık görüntü uyarısı, dijital kırmızı göz azaltma ve fotoğraf kırpma gibi, daha iyi fotoğraf çekmeye yönelik araçlar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!